6.7.2015 11:28

Να επανέλθει η χώρα στην ομαλότητα

Το εκλογικό σώμα έδωσε με την ετυμηγορία του ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης και ξεκάθαρη, εκ νέου, εντολή στον Πρωθυπουργό για ευρωπαϊκή και μόνο πορεία της χώρας. Από την καρδιά μου εύχομαι να ικανοποιηθούν οι εθνικοί στόχοι που δεν πρέπει να είναι άλλοι από τη βελτίωση της θέσης των Ελλήνων και της επαναφοράς της χώρας μας στην ομαλότητα και στο βάθρο των ανεπτυγμένων χωρών.

Ο κύριος Πρωθυπουργός, προσωπικά πια, αναλαμβάνει τις ιστορικές ευθύνες του απέναντι στη χώρα και το λαό. Δεν έχει πλέον άλλοθι και περιθώρια καθυστερήσεων. Έχει υποσχεθεί άμεση λύση εντός ευρώ και Ευρώπης, έχει υποσχεθεί θεραπεία όλων των προβλημάτων του ελληνικού λαού. Η υποστήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων τον ενισχύει.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, η υπεύθυνη απόφαση του Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργού κυρίου Αντώνη Σαμαρά να παραιτηθεί, δρομολογεί τις εξελίξεις για την αναδιοργάνωση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης ώστε να επιτελέσει τον θεσμικό της ρόλο και να συμβάλει στην ανόρθωση της χώρας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ