Απόψεις

19/11/15 15:24

τελ. ενημ.: 19/11/15 15:24

«Μπορούμε να εκφράσουμε ξανά την πλειοψηφία»

Διεκδικώ την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας γιατί θέλω να δούμε τη Νέα Δημοκρατία «Από την Αρχή». Θέλω να ηγηθώ μιας μεγάλης προσπάθειας, με όλους τους νεοδημοκράτες και τις νεοδημοκράτισες, να δημιουργήσουμε μαζί ένα κόμμα ανοιχτό, συμμετοχικό και δημοκρατικό.

Διεκδικώ την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας διότι ξέρω τι χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία για να γίνει ξανά μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, ανοιχτή στην κοινωνία, που να μπορεί να ασκεί ουσιαστική αντιπολίτευση στη Βουλή και να είναι έτοιμη να πάρει τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας άμεσα στα χέρια της.

Θέλω μια Νέα Δημοκρατία που να χωρά πολίτες που αυτό-προσδιορίζονται ως δεξιοί, κεντρώοι, φιλελεύθεροι και ακόμη κεντροαριστεροί. Μπορώ να την κάνω ξανά πλειοψηφικό εκφραστή των δυναμικών στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας. Γιατί οι νέοι άνθρωποι στη χώρα μας, οι επιχειρηματίες, οι αγρότες, οι δημόσιοι υπάλληλοι αναζητούν μια ρεαλιστική προσέγγιση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

 Θέλω να πολεμήσω το κομμάτι αυτό της Νέας Δημοκρατίας που αποτελεί κατεστημένο. Τους μηχανισμούς της παρακμής που αφαίρεσαν από το κόμμα το 65% των ψηφοφόρων της από το 2004 που εκλέχτηκα για πρώτη φορά βουλευτής, μέχρι σήμερα.

Ζητώ από τους πολίτες να αξιολογήσουν το βιογραφικό μου. Τα 11 χρόνια μου στην πολιτική, τον εργασιακό μου βίο στην ιδιωτική οικονομία πριν από αυτό, τις σπουδές μου και τις εμπειρίες μου. Ζητώ από τους πολίτες να αξιολογήσουν το λόγο μου. Τι έχω πει, αν έχω κρατήσει το λόγο μου, αν ήμουν συνεπής. Το τι λέω σήμερα και πως το υποστηρίζω.

Ζητώ από όλους που αγαπάμε τη Νέα Δημοκρατία να την κάνουμε ξανά μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, που θα προσελκύει γυναίκες και άνδρες, τα πιο παραγωγικά στρωματά της ελληνικής κοινωνίας, από τις παρυφές της σοσιαλδημοκρατίας μέχρι τη δυναμική δεξιά. Να ανοίξουμε τα παράθυρα να μπει οξυγόνο στην παράταξη. Να ανοίξουμε και οι πόρτες για να μπουν νέοι άνθρωποι που θα δώσουν νέα πνοή στη Νέα Δημοκρατία.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση