Άποψη

23/9/15 10:48

τελ. ενημ.: 23/9/15 10:48

"Μικρόψυχος και αχάριστος ο Λαμπρινούδης"

Του το έχουν πει γραπτώς και προφορικώς δεκάδες φορές, ότι είναι καλύτερο να σιωπά.
Δεν το αντιλαμβάνεται.

Ο τέως Δήμαρχος Χίου, σε συνέντευξη του στον "Πολίτη", είπε ότι ήταν έτοιμος να αποκλείσει από το ψηφοδέλτιο του 40 άτομα, αλλά υποχρεώθηκε  να τα βάλει, λόγω εγκυκλίου του Υπ.Εσ. και αυτός ήταν ένας λόγος που έχασε τις εκλογές. Επειδή από όλα αυτά τα άτομα, κατονόμασε μόνο έμενα, μήπως μπορεί να μας πει και τα υπόλοιπα 39;

Σε ότι με αφορά, όταν ο κ. Λαμπρινούδης, είδε στις προηγούμενες εκλογές, ότι  είχα εκλέγει δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης, όχι μόνο από το δικό του αλλά από όλα τα ψηφοδέλτια στο Δήμο Χίου, έπαθε σοκ και φρόντισε αμέσως να κλείσει κάθε δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ μας, επειδή ήθελε να λειτούργει με μια κάστα ημετέρων και δεν άντεχε σε διαφορετικές απόψεις.

Στις τελευταίες εκλογές, ζήτησα να συμμετάσχω, θέλοντας να συμπορευτώ με παλιούς καλούς συναδέλφους και στην περίπτωση της διαφαινόμενης νίκης, να υπάρχουν περισσότερες φωνές, εντός της παράταξης.

Τον κ. Λαμπρινούδη, δεν τον εμπόδισαν να εκλεγεί οι συνεργάτες του, οι οποίοι τον τίμησαν με τη συμπόρευση τους, προσπάθησαν όσο μπορούσε ο καθένας, να προσφέρουν στους συμπολίτες τους και εκείνος τους το ανταπέδωσε με χολή, δείχνοντας πόσο μικρόψυχος και αχάριστος είναι.
Τον εμπόδισαν οι πολίτες, που καταδίκασαν τον λαϊκισμό του και τιμώρησαν παραδειγματικά την αλαζονεία και την αυταρχικότητα του.

Διαβάζοντας τη συνέντευξη  του, δεν μπορώ να μην σχολιάσω δυο σημεία της.
Εξακολουθεί να είναι τόσο επηρεασμένος,τυφλωμένος θα λεγα, από την ήττα του, την προσωπική του κυρίως ήττα και όχι των συνεργατών του, που δεν μπορεί να δει και να κατανοήσει ότι οι πολίτες προτιμούν αντί του ιδίου, ακόμα και έναν μέτριο ίσως, αλλά ευπρεπή, διαλλακτικό και όχι εγωκεντρικό και συγκεντρωτικό Δήμαρχο.

Για τον Σύριζα, που απορούσε ποιοι θα τον ψήφιζαν, πήρε την απάντηση από τον κόσμο και άθελα του με τις δηλώσεις του, όλο και κάποιες ψήφους του πρόσθεσε.
Αν κάποιος πάντως πιστεύει, ότι  πρόσθεσε έστω και μια επιπλέον ψήφο στο ΠΑΣΟΚ, συνεισφέροντας έτσι στην υλοποίηση της πιθανότητας να εκλεγεί βουλευτής ο Κ. Τριαντάφυλλος, κερδίζει βραβείο ευκολοπιστίας.

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση