9.2.2018 10:56

Μια τσικνοπέμπτη με πολύ καπνό και οσμές σκανδάλων.

Χθες το συλλαλητήριο, σήμερα οι μίζες των φαρμάκων...

(Ούτε το όνομα της πολυεθνικής δεν θα γράψω για να μην την διαφημίζω και για να μην με καλέσουν κι εμένα για μάρτυρα και χάσω την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία μου).

Γελάτε; 

Εμένα πάλι τσούζουν τα μάτια μου μέχρι δακρύων, από την καπνιά και τη μπόχα που μας σκεπάζει  και μας παραπλανεί γι άλλη μια φορά κι άλλη μια χρονιά .

Αν και Τσικνοπέμπτη σήμερα και μόνο να γελάμε και να διασκεδάζουμε έπρεπε,  εμείς,  οι καημένοι υποτελείς,  που μια μέρα το χρόνο μας χαρίστηκε από την παράδοση να γευτούμε, να ευφρανθούμε και να ξενοιαστούμε,  ιδού δύσμοιροι συνάνθρωποι μου που αντί για κοντοσούβλια και κοκορέτσια,  εμάς έβαλαν πάλι πάνω στην πυρά  της Ιερής Εξέτασης   να μας  ξεροψήσουν καρυκευμένους με φόβους κι αδιέξοδα για την ασφάλεια , την υγεία μας και όλες τις αγωνίες  για το μέλλον μας,   συνδαυλίζοντας όλοι μαζί τις φλόγες που μας τσουρουφλίζουν μαζί με αμφιβολίες και  διλλήματα, αποσπώντας μας  για άλλη μια φορά την προσοχή από άλλα πιο εγκληματικά και απάνθρωπα που κατεργάζονται.

Ξέρουν πολύ καλά να παίζουν και να συγγράφουν τις "ανατροπές" των φτηνών μυθιστορημάτων και των σήριαλς που μας παρουσιάζουν σε καθημερινές συνέχειες, για να μας πηγαίνουν γύρω -γύρω ώστε, τίποτα να μην λύνεται κι ούτε κανείς τους να πρέπει να λογοδοτήσει  για οτιδήποτε.

Τα ΜΜΕ στη συνέχεια,  χρησιμοποιούν πρωταγωνιστές  και  σκηνοθέτες  αντάμα σαν μαριονέτες  και σαν καραγκιοζοφιγούρες, για να γεμίζουν τα παράθυρα στις εκπομπές τους και να κερδίζουν θέαση, με δημοσιογράφους κάθε μεγέθους και ευφυΐας να ασελγούν επάνω σε υπολήψεις και  αξιοπρέπειες σε ορισμένες περιπτώσεις,  παριστάνοντας τους συντρόφους  δικαστές  στα λαϊκά δικαστήρια  της Γαλλικής Επανάστασης και του Ρωσικού Οκτώβρη .

 Οι πολυεθνικές από την άλλη,  ρίχνοντας στην αρένα τριτοκλασάτους  συνεργάτες, που  άλλωστε τους είναι πια άχρηστοι, δήθεν  απολογούνται και κρίνονται, κερδίζοντας  όμως πάντα με στρατιές ακριβοπληρωμένων δικηγόρων κάθε κατηγορία  κι έτσι  αποκαθιστούν και ισχυροποιούν  τις παγκόσμιες αυτοκρατορίες τους.

Τσικνοπέμπτη  λοιπόν σήμερα...

Πολλά αρνιά και κατσίκια θα σφαγιαστούν για να χορτάσει ο λαός τις αγωνίες του...

 Κι αύριο, έχει ο Θεός....

Αλλά, να θυμάστε πως,  οι σφαγείς έχουν κι αύριο στο πρόγραμμά τους κι άλλες  θυσίες άμωμων αμνών...

Αλληλούια !

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ