11.9.2015 15:31

Με τους ΑΝ.ΕΛ. για μια εθνική στρατηγική σε όλους τους τομείς

Κάθε εκλογική αναμέτρηση κρύβει το δικό της μήνυμα. Ευθύνη όλων μας, πρώτα ως πολίτες και δευτερευόντως ως προσωπικότητες, είναι να μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε  αυτά τα μηνύματα που τα κόμματα και οι πολιτικοί μας στέλνουν.

Δεν έκρυψα ποτέ, πως να μπορέσω εξάλλου, ότι μεγάλωσα σε ένα πολιτικοποιημένο περιβάλλον, εμπνευσμένο από αρχές και αξίες που ακόμη και σήμερα αποτελούν ζητούμενο για όλους μας. Από αυτές τις αξίες εμπνεύστηκα, γαλουχήθηκα και διαμόρφωσα εν πολλοίς τον χαρακτήρα μου και τη δραστηριότητά μου.

Ως πολίτης και ως άνθρωπος της αγοράς δεν έπαψα να παρακολουθώ, να αγωνιώ, να προβληματίζομαι για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Αδιάκοπες συζητήσεις, ατέλειωτοι προβληματισμοί, πάντα όμως κοινός παρανομαστής. Υπάρχει ή μπορεί να υπάρξει ο κατάλληλος πολιτικός φορέας για να αναλάβει να δρομολογήσει αναγκαίες για τη χώρα εξελίξεις;

Το ερώτημα επιδέχεται πολλών ερμηνειών.

Σήμερα τα κόμματα, αναπόφευκτα και ως συνέπεια της ραγδαίας οικονομικής κρίσης μετακινούνται και προσαρμόζονται ιδεολογικά σε ένα νέο περιβάλλον. Είναι το περιβάλλον της κρίσης, της οικονομικής δυσχέρειας, των προβλημάτων, όμως είναι και το περιβάλλον των ευκαιριών, της αυτοκριτικής και της χάραξης μιας νέας πορείας που η χώρα μας έχει ανάγκη.

Στο διάστημα που μεσολάβησε και κατόπιν αρκετής σκέψης και συζήτησης με γνωστούς και φίλους, έλαβα την απόφαση να αποδεχθώ την πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να συμμετάσχω στις Εθνικές Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με το τοπικό ψηφοδέλτιο, με ένα και μόνο στόχο. Να συμβάλω με την φωνή μου, χωρίς ακρότητες, χωρίς υστεροβουλία, χωρίς δεύτερες σκέψεις, στην προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας μας και στην επιστροφή μας στην ρότα της ανάπτυξης και της κανονικότητας.

Η κοινοβουλευτική ζωή του τόπου έχει ανάγκη από την παρουσία ανθρώπων όπως ο Αρχηγός του κόμματος Παν. Καμμένος, έναν άνθρωπο με γνώση ουσιαστική των προβλημάτων των νησιών και με διαρκές εθνικό συμφέρον και ενδιαφέρον για την ευαίσθητη περιοχή μας, το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Οι ΑΝ.ΕΛ. με το πρόγραμμά τους, με τις θέσεις τους, ακόμη και με την συμμετοχή τους στην πρόσφατη συγκυβέρνηση, απέδειξαν εμπράκτως πως το εθνικό συμφέρον είναι πέραν και πάνω από οποιοδήποτε πολιτικό κόστος, από οποιαδήποτε πρόσκαιρη πολιτική εύνοια, από θέσεις και αξιώματα.

Με έντονο ενδιαφέρον για την οικονομία, τον ιδιωτικό τομέα, τον τουρισμό, τις επενδύσεις, αλλά και με σταθερές απόψεις σε ζητήματα που αφορούν στην ανάγκη χάραξης εθνικής πολιτικής, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αξίζει να τύχουν της εμπιστοσύνης του εκλογικού σώματος, το οποίο αποτελεί και τον τελικό κριτή για την πολιτική πορεία του καθενός.

Απευθυνόμενος στους συμπολίτες μου, που γνωρίζουν την προσωπική μου πορεία αλλά και την οικογενειακή μου προσφορά και αγάπη στον τόπο μας, την Χίο μας, ζητώ να συμβάλλουν με την ψήφο τους, με την ψήφο στους ΑΝ.ΕΛ., στο να διατηρηθεί μια φωνή  που τους ταιριάζει και τους αφουγκράζεται στο ελληνικό Κοινοβούλιο,που θα μάχεται και θα διεκδικεί πάντα το δίκαιο της πλατειάς λαϊκής μάζας η οποία καταρρακώθηκε από τις πολιτικές του παρελθόντος,  της πάταξης της διαφθοράς και της διαπλοκής, θα επαναφέρει την εντιμότητα στον πολίτικο βίο  και θα έχει απώτερο στόχο την επανόρθωση της πατρίδας μας.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ