18.6.2018 17:14

Με ποιο τρόπο η έλλειψη επιχειρημάτων μετατρέπεται σε λασπολογία και συκοφαντία

Κύριε Διευθυντά,

την 14η Ιουνίου δημοσιεύτηκε άρθρο μου στα Μ.Μ.Ε. για τα συμβαίνοντα στο 2ο Λύκειο Χίου. Στο άρθρο αυτό προσπάθησα να εξηγήσω με επιχειρήματα γιατί η στάση του Μαθηματικού κ. Σπυράκη στο θέμα της επιλογής θεμάτων στις εξετάσεις του Ιουνίου δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Δυστυχώς, ο κ. Σπυράκης αντί να απαντήσει με επιχειρήματα, μου επιτέθηκε προσωπικά, διοχετεύοντας οχετό λάσπης προς το πρόσωπό μου.

Ο κ. Σπυράκης, λοιπόν, δεν ασχολήθηκε καθόλου με το περιεχόμενο της δημοσίευσης (τι απάντηση θα μπορούσε να δώσει άραγε ;). Αντίθετα ξεκίνησε να γράφει ένα «μυθιστόρημα» (δική του φράση) με πρωταγωνιστή ένα προσωρινό Διευθυντή Σχολείου – λαμόγιο, ο οποίος στη συνέχεια προήχθη σε Σχολικό Σύμβουλο. Στη συνέχεια προσπάθησε να ταυτοποιήσει τον προσωρινό Διευθυντή με το άτομό μου.

Προκειμένου λοιπόν να διαφυλάξω την τιμή και την υπόληψή μου, είμαι υποχρεωμένος να θέσω υπόψιν των αναγνωστών σας τα παρακάτω :

Επειδή σε όλη τη διάρκεια της Εκπαιδευτικής μου καριέρας στο Δημόσιο

  • δεν υπήρξα ποτέ προσωρινός Διευθυντής Σχολείου
  • υπήρξα μόνο για ένα χρόνο, το 2012 – 13, Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου
  • το Σεπτέμβριο του 2004 ήμουν αποσπασμένος στο Εσπερινό Γυμνάσιο και στη συνέχεια στο Εκκλησιαστικό Λύκειο
  • όλα αυτά προκύπτουν από τον πίνακα υπηρεσιακών μεταβολών μου

δεν είναι δυνατόν να μην έχω υπάρξει ποτέ προσωρινός Διευθυντής και ταυτόχρονα να είμαι ο πρωταγωνιστής – λαμόγιο του μυθιστορήματος.

Τη θέση του Σχολικού Συμβούλου την κατέχω από το 2013 μέχρι και σήμερα. Η συγκεκριμένη θέση δεν προήλθε από καμία προαγωγή, αλλά, αντίθετα, ύστερα από αξιολόγηση από Συμβούλιο Επιλογής Στελεχών Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας (για όλα αυτά υπάρχουν έγγραφα αναρτημένα στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

Μπορεί, επομένως, ο κ. Σπυράκης να συνεχίσει τη συγγραφή του μυθιστορήματός του με άλλον πρωταγωνιστή.

Θα ήθελα να κλείσω με την εξής επισήμανση : Δεν πρόκειται να συνεχίσω στο μέλλον να ασχολούμαι με μυθιστορήματα. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πολύ καλά τα έργα και τις ημέρες και του Σταμάτη Σπυράκη και του Γιάννη Ράλλη.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ