Άποψη

15/11/17 11:36

τελ. ενημ.: 15/11/17 11:36

Με ένα νόμο και ένα άρθρο...

Χρόνια τώρα πιπίλιζαν τους εγκεφάλους των πολιτών ότι για όλα φταίει ο δικομματισμός που κατέστρεψε την Ελλάδα. Έσπαγαν, λιντσάριζαν, απεργούσαν, καταλάμβαναν, διαμαρτύρονταν κατά δικαίων και αδίκων για τα μνημόνια που ψήφισαν... οι άλλοι και που εκείνοι θα τα έσκιζαν με ένα νόμο και ένα άρθρο. Ανέβαζαν μπάρες στις εθνικές οδούς, προστάτευαν –πάντα στο βωμό των δικών τους σκοπιμοτήτων - τους οικονομικά ασθενέστερους, χαρακτήριζαν ανθρώπους με άλλη από την δική τους ιδεολογία, προσέβαλλαν και ασχημονούσαν κοινωνικά. Επηρέαζαν και χρησιμοποιούσαν κοινωνικές ομάδες, συνδικαλιστικές οργανώσεις, το πόπολο, που από άγνοια πίστεψε στα οράματα που του πούλησαν οι αριστεροί ιδεολόγοι...

Και σήμερα; Αφού έφεραν τον κόσμο και τα δήθεν αριστερά πιστεύω τους τούμπα, αφού θρονιάστηκαν και γλυκάθηκαν από την πρόσκαιρη αίγλη της εξουσίας, ρίχνουν κι άλλη μια μαχαιριά στον νησιωτικό κοινωνικό ιστό και καταργούν με ένα νόμο και ένα άρθρο... το τελευταίο κεκτημένο μας. Το νησιωτικό ΦΠΑ.

Αυτοί που τους ήξεραν από την καλή (προτού γίνουν κυβέρνηση) δεν περίμεναν τίποτα παραπάνω από αυτό που συμβαίνει. Η δίψα τους για εξουσία και τα σύνδρομα ετών που ζυμώθηκαν εδώ καιρό ήταν αρκετά για την καταστροφή.

Φεύγει λοιπόν και ο ΦΠΑ. Φεύγει μια κατάκτηση που δεν την πείραξαν τα προηγούμενα κακά μνημόνια των άλλων, την διέλυσε το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ένα νόμο και ένα άρθρο...