Απόψεις

1/6/17 14:36

τελ. ενημ.: 2/6/17 13:57

«Μακριά από τον διχασμό η λύση για το μεταναστευτικό»

Σειρά δημοσιευμάτων σε μερίδα του τοπικού τύπου, οι πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Χίου κ. Πολ. Λαμπρινούδη, η πρόσφατη ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα και οι τοποθετήσεις των αντιδημάρχων κ.κ. Γδύση και Φαφαλιού στο Τοπικό Συμβούλιο του Βροντάδου, δείχνουν είτε ότι δεν μελετούν τις δημόσιες ανακοινώσεις της Π.Ε. Χίου για τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ή ότι δεν θέλουν να τις μελετήσουν.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου έχει δείξει ότι κινείται πάντοτε στο φως της ημέρας, διατυπώνοντας, εδώ και πολύ καιρό,  σαφείς και συγκεκριμένες προτάσεις για μια και μόνη Κλειστή Δομή στο νησί η οποία θα απορροφήσει σταδιακά όλες τις υπάρχουσες δομές, κρυφές και φανερές.

Είναι βαθιά μου πεποίθηση ότι αιρετοί και πολίτες, με πνεύμα ομοψυχίες και μακριά από τον κίνδυνο διχασμού, πρέπει να στηρίξουμε αυτή την πρόταση, η οποία πρέπει να προσυμφωνηθεί, με δεσμευτικό τρόπο με την Κυβέρνηση, στο σχεδιασμό, τα χρονοδιαγράμματα και τις τεχνικές της λεπτομέρειες.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση