24.4.2017 10:39

Κυκλοφοριακή σύνδεση Δικαστικού Μεγάρου με τον Περιφερειακό της πόλης

Η στήλη συγχαίρει τους δικηγόρους και τον Σύλλογο που προσπαθούν να προωθήσουν την ολοκλήρωση της κατασκευής του Δικαστικού Μεγάρου στον Περιφερειακό και του υπαίθριου χώρου του.

Ελπίζει ότι έπειτα από την πρόσφατη επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο τελευταίος θα πρέπει να λάβει θέση κατά την εδώ έλευσή του στις 30/4.

Επισημαίνει ωστόσο ότι δεν γνωρίζει αν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου έχουν ανταποκριθεί σε αίτημα της Κρατικής Υπηρεσίας του Υπ. Δικαιοσύνης (Κτιριακές Υποδομές), να μελετηθούν και να κατασκευασθούν παράλληλα με την αποπεράτωση, οι κυκλοφοριακές διατάξεις (που λείπουν μέχρι σήμερα) και θα επιτρέψουν αύριο (όταν λειτουργήσει) να εισέρχονται και να εξέρχονται στο Δικαστικό Μέγαρο από τον Περιφερειακό με ασφάλεια όλοι οι εποχούμενοι και πεζοί προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το σημείωμα ευελπιστεί να στρέψει έγκαιρα τον δραστήριο Σύλλογο σε ενέργειες που θα θέσουν σε τροχιά υλοποίησης την αδειοδότηση της κυκλοφοριακής σύνδεσης του Δικαστικού Μεγάρου. Μόνο τότε θα αποφεύγονται  μέσα στο τελευταίο (όταν λειτουργήσει) δίκες που θα αφορούν συγκρούσεις και δυστυχήματα έξω απ’ αυτό.

Σ.Σ.: Το τμήμα του περιφερειακού, από ΣΟΑ μέχρι Αγ. Αρτέμιο (όπου και το Δικαστικό Μέγαρο), στερείται αδειοδότησης και έχει ήδη 2 δυστυχήματα με ισάριθμους νεκρούς.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ