2.2.2021 11:47

"Κύριε Υπουργέ ακόμα και το πιο υπομονετικό γαϊδούρι κάποια στιγμή θα τσουνέψει"

Κε Υπουργέ,

Πιστεύετε ότι η δομή που προτείνετε θα ωφελήσει την Χίο σε κάτι;

Το μη χείρον δεν είναι βέλτιστον στην παρούσα φάση.

Οι Χιώτες πρέπει να πειστούν με επιχειρήματα ότι κάτι θα προσφέρει αυτό το πράγμα στο νησί και δεν τους ζητάτε να βάλουν πλάτη για ακόμα μια φορά χωρίς κανένα κέρδος. Την ανθρωπιά μας την δείξαμε το 2015 που μαζεύαμε τα πτώματα μικρών παιδιών από την θάλασσα και την δείχνουμε ακόμα και σήμερα.

Τους συμπονούμε τους συνανθρώπους μας ανεξαρτήτως χρώματος θρησκείας και εθνικότητας αλλά το νησί θα έπρεπε να έχει μπει σε πρόγραμμα αντιστάθμισης των μειονεκτημάτων που αντιμετωπίζει λόγω του προσφυγικού και σαφώς δεν καλύπτεται αυτό από την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ παραμονή του ΦΠΑ στο 17%.

Οι Χιώτες έδειξαν πέρυσι ότι νιώθουν παραμελημένοι και όταν πιέστηκαν από τα ΜΑΤ είχαμε τα επεισόδια που όλοι θυμόμαστε. Αν υπάρχουν πειστικά επιχειρήματα ότι η τάδε δομή εδώ ή εκεί θα ωφελήσει το νησί να μας τα πείτε και να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο δεν θα σας αντισταθούμε αλλά θα έρθουμε μαζί και θα σας βοηθήσουμε να την χτίσετε με τα χέρια μας.

Αν όχι, δυστυχώς μόνο με μαστίγιο και χωρίς καρότο κάποια στιγμή και το πιο υπομονετικό γαϊδούρι θα τσουνέψει που λεν και στο χωριό μου.

Με κάθε σεβασμό και στο πρόσωπο και στην ιδιότητα σας Γιώργος Θωμάς

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ