16.6.2014 18:28

Το Κουνούπι του Νείλου - WEST AFRICA

Με εξαιρετική επιτυχία έληξαν την 4η Ιουνίου 2014 τα ιατρικά σεμινάρια της χρονιάς που έλαβαν χώρα εις το Μέγαρο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»  του ιδρύματος «ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΣ» και τα οποία οργανώθηκαν από την έγκριτη και ακαταπόνητη, διακεκριμένη ιατρό, ερευνήτρια, συγγραφέα, κ. Ειρήνη Σαρόγλου - Τσάκου. Η όλη οργάνωση οφείλεται στην προσωπική της οργανωτική προσπάθεια, η οποία ομολογουμένως είναι υποδειγματική και αφήνει ανεξίτηλη την προσωπική της σφραγίδα στον ιατρικό χώρο. 

Τα ιατρικά σεμινάρια διοργανώνονται εδώ και πολλά χρόνια με την συμμετοχή έγκριτων επιστημόνων ψυχή των οποίων είναι η σεβαστή ιατρός.

Παρακολουθούνται από πλήθος κόσμου και ναυτικούς, η δε βιντεοσκόπηση αποστέλλετε στα πλοία και ιδρύματα. Με την λήξη του σεμιναρίου ευχαρίστησα την εκλεκτή ιατρό ερευνήτρια ως ακολούθως:

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι

Αισθάνομαι την ιερά υποχρέωση να καταθέσω λίγα λόγια ευγνωμοσύνης για το σπουδαίο Επιστημονικό και ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί για πολλά χρόνια ή καλύτερα σε ολόκληρη τη ζωή της , η εκλεκτή ιατρός, ερευνήτρια και πολυγραφότατη συγγραφέας η ερίτιμος κα Ειρήνη Σαρόγλου Τσάκου.

Τα επιστημονικά σεμινάρια ακαδημαϊκού επιπέδου που διοργανώνει, αποτελούν υψηλές παραδόσεις ελεύθερου και συνάμα Λαϊκού Πανεπιστημίου. Όλοι επιμορφωνόμαστε σε θέματα υγείας και προλαμβάνουμε μοιραίες καταστάσεις . Διαβάζουμε τα περισπούδαστα ιατρικά βιβλία της όπως και όλοι οι ναυτικοί και η υγεία όλων αποκτά ποιότητα και η πρόληψη συμβάλει στην αποφυγή αλγεινών καταστάσεων. Δικαίως η Ακαδημία Αθηνών  τίμησε με τον έπαινο της το ιατροιστορικό βιβλίο της  «ΥΓΕΙΑ ΕΝ ΠΛΩ» που σώζει ζωές στη θάλασσα.

Συγχαίρομε εκ καρδίας την αρίστη ιατρό Ειρήνη Σαρόγλου Τσάκου, την ευγνωμονούμε και της ευχόμαστε να συνεχίσει το υψηλόν της έργο εις έτη πολλά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ