17.6.2015 13:21

Το κοιμητήριο του Βροντάδου δεν είναι χωματερή

Στις 8 Ιουνίου 2015 ημέρα Δευτέρα επισκέφτηκα το Κοιμητήριο του Βροντάδου που έχω συγγενικό μου πρόσωπο. Ειλικρινά απελπίστηκα από όλη κατάσταση. Δεν είναι δυνατόν να περιγραφεί με λόγια.

Παρακαλώ  και προκαλώ όλους όσους εμπλέκονται στο θέμα των λαθρομεταναστών και εννοώ  Αστυνομία, Δήμο, Λιμεναρχείο και Δημοσιογράφους να επισκεφθούν την περιοχή για να διαπιστώσουν του λόγου το αληθές. Οι τελευταίοι  ενοχλήθηκαν από τα κάγκελα του Λιμεναρχείου και δεν έκανε κανένας απ’ όλους  τον κόπο να ανέβει δυο στροφές και να μας πει αν είναι κοιμητήριο ή χωματερή. Έξι κάδοι άδειοι, και ο γύρω χώρος βρεθεί σκουπιδιών, σπασμένες και  ανοιγμένες οι σιδερόπορτες, φωτιές αναμμένες εντός  και εκτός κοιμητήριο μήνα Ιούνιο. Όταν κάψουμε και αυτή την πλαγιά μετά θα ψαχνόμαστε.

Αν θέλαμε να πετάξουμε τους νεκρούς μας στη χωματερή θα το είχαμε κάνει ήδη και θα είχαμε κερδίσει και τα έξοδα τελετών. Κάποιος με τον α’ ή β’ τρόπο πρέπει να τους επιβάλει να σέβονται την καθαριότητα. Είπαμε να καταλάβουμε τον εκπατρισμό τους, όχι όμως να κάνουν το τόπο μας ξέφραγο αμπέλι.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ