22.1.2018 14:37

Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου «Γιάννης Σαρέλλης»

Η στήλη έχει προτάξει των ανθρωπίνων επιθυμιών και αδυναμιών της το συμφέρον του τόπου, με τις αναλύσεις και τεκμηριώσεις των εφαρμόσιμων προτάσεων της και τις καλόπιστες κριτικές για όσα σχεδιάζονται.

Ζητεί και επιζητεί τον δημιουργικό διάλογο ως κυρίαρχο στοιχείο της δημοκρατικής διαβούλευσης και επικρίνει ή ανταμοίβει όσα θετικά ή αρνητικά.

Αφορμή για το σημερινό σημείωμα, οι δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου, μηχανολόγου- ηλεκτρολόγου μηχανικού και προέδρου του «Ιωνικού» Κολυμβητηρίου, κ. Νίκου Λαμπρινούδη, τις οποίες επικρότησε και ο δήμαρχος, Μ. Βουρνούς, σχετικά με το σχεδιασμό της αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου, όπως η αντικατάσταση της τέντας, η ενεργειακή αναβάθμιση και λοιπά έργα, όπως οι ξενώνες.

Με λίγα χρήματα (2.900 ευρώ) και πολλή εργασία από τους μηχανικούς του Δήμου αναμένεται η πιθανή έγκριση κατασκευών άνω των 3.000.000 ευρώ.

Οι πιο πάνω προπαρασκευαστικές μελέτες, προϊόν συνεργασίας υπηρεσιακών, ιδιωτών και δημοτικής αρχής, θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν αναλυτικά και να εκτεθούν σε διαβούλευση με την κοινωνία, ώστε να προχωρήσουν σωστές από κάθε πλευρά.

Ωστόσο στα αρνητικά που μας άφησε ο χρόνος που πέρασε κι αυτός που ήρθε, τέτοιες πρωτοβουλίες και ενέργειες θα πρέπει να εγγραφούν στα θετικά της δημοτικής αρχής και όσων βοήθησαν στην προπαρασκευή τους.

Υ.Γ: Ανεξάρτητα από τα πιο πάνω, η στήλη καταθέτει πρόταση συμπλήρωσης του «Ιωνικού» Κολυμβητήριου Χίου και τιμής του σημαντικότερου μέχρι στιγμής  πολυαθλητού που γέννησε και ανέδειξε ο τόπος μας, που δεν ξέχασε ποτέ του τον Ναυτικό Όμιλο Χίου.

Ο Γιάννης Σαρέλλης πρέπει να τιμηθεί με την οριστική ονομασία – συμπλήρωση- του Κολυμβητηρίου σε «Ιωνικό» Κολυμβητήριο Χίου- Γιάννης Σαρέλλης.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ