12.4.2013 17:08

Αν ήμουν στη θέση του... Νίκου Κατσαράκη

… θα φρόντιζα να κινητοποιηθεί άμεσα όλο του πλούσιοι δυναμικό του ΝΟΧ- φίλαθλοι, γονείς, πρώην και νυν αθλητές, χορηγοί  και φίλοι – για να αντιστραφεί το κλίμα μιζέριας και αφροντισιάς που αποπνέει ο χώρος των εγκαταστάσεων του στη Μπέλα Βίστα, αν εξαιρέσει κανείς την αξιόλογη ιστιοπλοϊκή σχολή και παρουσία.

Με λίγα λόγια:

α) θα ξεκινούσα από τον καθαρισμό του εξ. Χώρου και το κλάδεμα των δέντρων, με τα οποία θα άναβα μια μεγάλη φωτιά στο χώρο της πισίνας για να σηματοδοτήσω τη συνολική επιστροφή του ΝΟΧ στο χώρο που ανέδειξε και τον ανέδειξε.

β) θα συνέχιζα με τον καθαρισμό του κυρίως κτιρίου από οτιδήποτε άχρηστο υλικό.

γ) θα αξιοποιούσα δημιουργικά και ανταποδοτικά το χώρο της πισίνας και των κερκίδων, στρώνοντας και συμπιέζοντας χαλίκια και άμμο για να μην ξαναφυτρώσει και να αλλάξει η σημερινή εικόνα του.

δ) θα φρόντιζα να διατίθεται καθημερινά ο χώρος σε συναυλίες, εκθέσεις και δράσεις αθλητικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, για να επιστρέψουν τα παιδιά, οι γονείς και οι φίλοι του ΝΟΧ στην κοιτίδα του.

ε) θα προσυμφωνούσα και θα διέθετα σε προσιτές τιμές, έπειτα από καλαίσθητο συνολικό σχεδιασμό, την ανατολική και νότια πλευρά του σε ενδιαφερόμενους να διαφημιστούν, με τοποθέτηση πινακίδων δυο όψεων, που επιπλέον θα προστατεύουν και το χώρο από τον αέρα.

στ) εξυπακούεται ότι θα φρόντιζα από πριν τους υπάρχοντες χώρους υγιεινής (w.c. κ.λπ.) ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πιο πάνω νέων χρήσεων και εκδηλώσεων.

ζ) θα διοργάνωνα στην Αυγουστιάτικη πανσέληνο (Τετάρτη 21 Αυγούστου) μια αξέχαστη συναυλία με Χιώτες μουσικούς και τραγουδιστές και προσφορά σουβλακιών που θα έψηναν τα μέλη και οι αθλητές και αναψυκτικών από χορηγούς, σαν οφειλόμενη προσφορά σ’ όποιον αγαπά και στηρίζει το Σωματείο.

 

σ.σ.: ο θεσιθήρας παραχώρησε ευγενικά τη στήλη του, χωρίς να γνωρίζει ούτε το πίο πάνω θέμα, ούτε το πρόσωπο που κατά κύριο λόγο αφορά. Τώρα που τα διάβασε προσυπογράφει τις σκέψεις και προτείνει και σε άλλους αναγνώστες με εξίσου ικανές ιδέες να παραχωρήσει το χώρο του.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ