30.9.2013 17:25

Αν ήμουν στη θέση του… Κώστα Γανιάρη

…θα έκλεινα οριστικά στη φοντανιέρα την καραμέλα της απόδειξης της αξιοσύνης μου με τα επιτεύγματα της περιόδου της προεδρίας μου στην Ε.Μ.Χ. και θα απαντούσα στις επικρίσεις που κατά καιρούς δέχομαι με… φρέσκα κουλούρια.
Η επιμονή του αντιπεριφερειάρχη να απαντά στις επιθέσεις, όπως η πρόσφατη από το Εργατικό Κέντρο για τύχη των εργαζομένων της ΕΝΑ Χίου, με τα επιτεύγματά του στην Ένωση, προδίδει αδυναμία ουσιαστικής αντιπαράθεσης. Λησμονεί ότι σχεδόν 3 χρόνια τώρα βρίσκεται σε άλλο νευραλγικό πόστο και γι’ αυτό πλέον θα πρέπει να λογοδοτεί. Θυμίζει προπονητή ποδοσφαιρικής ομάδας που δέχεται πυρά για την αγωνιστική της συμπεριφορά και απαντά με την παράθεση των επιτυχιών του σε προηγούμενο ποδοσφαιρικό σύνολο.
Τη θητεία Γανιάρη στην Ένωση την κρίνει ήδη η ιστορία. Δεν θα καταξιωθεί περισσότερο από τη συχνή επανάληψη των επιτευγμάτων της από τον ίδιο τον παερχόμενο πρόεδρο. Τη θητεία Γανιάρη στην Π.Ε. Χίου θα την κρίνει όμως ο ψηφοφόρος και αυτός περιμένει να ακούσει από τον Αντιπεριφερειάρχη νωπά επιχειρήματα που να ευσταθούν σε όποια κριτική και αν του ασκείται.
Ελάχιστα του προσφέρει η παρελθοντολογία και η σύγκριση ανόμοιων δεδομένων και καταστάσεων. Όσο πιο σύντομα το αντιληφθεί τόσο καλύτερο για τον ίδιο και την υπεράσπιση του σύγχρονου έργου του.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ