18.9.2013 19:45

Αν ήμουν στη θέση του… Γιώργου Χρίτη

… θα κινούσα γη και ουρανό για να βρω τρόπο να φθάσω ως τη διοίκηση του ΟΤΕ, τους Γερμανούς όπως τους αποκαλούν, για να τους πείσω για την επίσπευση της παροχής των διαδικτυακών συνδέσεων στα χωριά της Αμανής. Με το πρώτο μπουρίνι του Φθινοπώρου πολλά χωριά της βόρειας Χίου έχασαν μέχρι και την συμβατική τους τηλεφωνική επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο.

Το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο. Μάλλον αποτελεί τον κανόνα κάθε που ο καιρός… κάνει νερά. Αυτή, υποθέτω, ήταν και η αιτία που στην καλή την εποχή αποφάσισε ο ΟΤΕ να κυκλώσει όλη τη Χίο με οπτική ίνα από το βορειοανατολικό έως το νοτιοδυτικό άκρο της.

Η οπτική ίνα τοποθετήθηκε, το ίδιο και οι καμπίνες- διανεμητές, το δεύτερο καλοκαίρι πέρασε και ουδέν νεότερο για τη χρήση της υπηρεσίας.

Θαμμένο στη γη 1,3 εκ. ευρώ με δικαιολογίες του τύπου «δεν υπάρχουν αιτήματα στα χωριά για συνδέσεις». Γελοία πράγματα. Σάμπως περίμεναν ότι ο μπάρμπα Κυριάκος θα γίνει στα 80 του φανατικός του διαδικτύου; Εφόσον ο αντιδήμαρχος βλέπει ότι το αυτί των δύο αντιδημάρχων δεν ιδρώνει για να κυνηγήσουν την υπόθεση, να πάρει πρωτοβουλία ο ίδιος. Και να φθάσει κεντρικά για να λυθεί το θέμα.

 

Ο θεσιθήρας

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ