15.3.2016 8:35

Η πλήρης Φτωχοποίηση της κοινωνίας είναι ο Μακιαβελικός σχεδιασμός δια του οποίου ο κ.Τσίπρας και o ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να κυβερνούν την Ελλάδα

Δεν Ενδιαφέρει λοιπόν τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση η Ουσιαστική Επίλυση των  Οικονομικών Προβλημάτων όλων των κοινωνικών τάξεων.

Αυτή είναι η απόλυτη διαπίστωση που μπορεί να κάνει ο κάθε πολίτης που παρακολουθεί τους χειρισμούς και τις αποφάσεις τους, για το Προσφυγικό τα Οικονομικά και τα Εθνικά μας θέματα.

Εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι μόνο η ψηφοθηρία την οποία καλλιεργούν με πολύ «Μακιαβελικό»  τρόπο, έτσι ώστε να μας καταντήσει όλους εξαρτημένους και ζητιάνους της δικής τους «ιδιότυπης κόκκινης Χούντας», και εξηγώ πως:

  Πριν τις εκλογές του Γενάρη του 2015, υπόσχονται τα πάντα στους πάντες μέχρι να «καταλάβουν την εξουσία». Μόλις καταλαμβάνουν την εξουσία εξαργυρώνουν άμεσα τις υποσχέσεις τους σε εκείνες τις ομάδες των πολιτών, για τους οποίους εκείνοι προεκλογικά στήριζαν επειδή οι καθοδηγούμενες διαμαρτυρίες τους «πουλούσαν». Βέβαια εδώ υπάρχει και το τεράστιο πρόβλημα και η ευθύνη του ΔΝΤ και των Ευρωπαϊκών «Θεσμών» δηλαδή  των Δανειστών μας, που ανέχθηκαν τέτοιες πολιτικές, και δεν τους (μας) τραβούσαν έγκαιρα τα αυτιά, όταν έκαναν τις επαναπροσλήψεις και γενικά τις λαϊκίστικες πολιτικές τους, όταν ανέλαβαν Εξουσία. Διότι τώρα που το κάνουν είναι πλέον πολύ αργά.

Σήμερα μετά από πέντε μήνες διακυβέρνησης (από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και σήμερα) διατηρούνται στην Εξουσία παραπλανώντας και πάλι τους πάντες.  Δηλαδή τους βουλευτές τους  και τους ψηφοφόρους τους, υποσχόμενοι  ότι δεν θα κόψουν συντάξεις και ότι για όλα έχουν λάβει τα μέτρα τους. Επειδή όμως δεν υπάρχουν χρήματα με τις διαρροές τους πιέζουν και κατεβάζουν στα πεζοδρόμια όλες τις κοινωνικές τάξεις  για τα Φορολογικά-Ασφαλιστικά-Αγροτικό και με επιστέγασμα του «Μπάχαλου» το προσφυγικό.

 Δημιουργώντας έτσι ένα τεράστιο «Αλαλούμ» στην κοινωνία για το πώς και ποιος  θα πληρώσει το «Γυαλί». Με αποτέλεσμα να μας φτάνουν  στα όρια του «Αϊ Σιχτίρ» και εμείς να τους αφήνουμε  να μας προκαλούν και να μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε μια «ηλίθια» κοινωνία, που δεν αντιδρά και δεν βρίσκει τρόπους και ανάλογες συμπεριφορές που αυτοί χρησιμοποίησαν πολύ πρόσφατα.

 Ένα απλό παράδειγμα του «Μπάχαλου» είναι οι Συντάξεις που με «σθένος αντιστέκονται» στις περικοπές τους, τώρα διαρρέουν ότι δεν θα αγγίξουν τις «κύριες»

από τα 1.300 ευρώ και κάτω, και για τις επικουρικές δεν εγγυώνται.

Μα οι «καραγκιοζοπαίχτες»  το ποσοστό (%) της περικοπής δεν θα επιβληθεί στην καθαρή σύνταξη που μας δίνουν σήμερα, (που είναι το άθροισμα κύριας+ επικουρικής δηλαδή στα 1.400 ευρώ, αλλά στην σύνταξη που παίρναμε το 2010

δηλαδή στα 2.600 ευρώ.) Κάντε λοιπόν τις πράξεις και θα βρείτε που θα μας πάνε  την Σύνταξη.

Βέβαια κάποιοι θα πουν μα αυτό δεν έγινε και στην ποιο...οο. προηγούμενη κυβέρνηση;; Ναι!!! Αφενός ήταν η αρχή, και αφετέρου τον Τσίπρα και την παρέα δεν τους ψήφισαν οι περισσότεροι για να αλλάξουν όλα τα κακώς κείμενα;;;

Όσο για το προσφυγικό η άποψή μου είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι:

  1. Τα σύνορα δυστυχώς είναι και θα είναι κλειστά .
  2. Αν θέλουν να έχουν ελπίδες Επιβίωσης μέχρι να λυθεί το πρόβλημα των κλειστών συνόρων η να τελειώσει ο πόλεμος στην πατρίδα τους, ‘οπού και θα επιστρέψουν, πρέπει να καταλάβουν ότι θα παραμένουν σε κλειστούς και ελεγχόμενους χώρους, για να έχουν σίτιση ιατρική φροντίδα και υγιεινή διαβίωση.  Γι’ αυτό το κράτος και ο πρωθυπουργός άμεσα πρέπει να τους μιλήσουν ανοικτά για τα «σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη».
Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ