30.10.2017 10:46

Η Κατάσταση

Άντε ξανά: Η Αφρική διαθέτει το 60% της παγκόσμιας αγροτικής γης που θα μπορούσε να θρέψει σχεδόν όλον τον πλανήτη.

Αυτό μπορείτε να το ξεχάσετε διότι ο Σουλτάνος Ερντογάν χρειάζεται τώρα όλους τους Μουσουλμάνους της Ασίας και της Αφρικής εδώ, στην Ευρώπη, τη μελλοντική γη του Ισλάμ, σύμφωνα με τα λεγόμενα και τα σχέδια του.

Έχει αποδειχθεί πλέον ότι ο Σουλτάνος έχει βάλει στο τσεπάκι του αυτούς που μας κυβερνούν και όχι μόνο και τους έχει βάλει να δουλεύουν για λογαριασμό του, αλλά και για τον ISIS άμεσα και έμμεσα, χρησιμοποιώντας εναντίον μας τις ίδιες μας τις προκαταλήψεις αναφορικά με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, τους οποίους δημιουργεί ο ίδιος κατά ένα μεγάλο μέρος, εξοπλίζοντας την αντιπολίτευση του Ασάντ και τον ISIS.

Αυτό σημαίνει ότι συγκεντρώνονται φτωχοί άνθρωποι (Μουσουλμάνοι) από όλον τον κόσμο και χρησιμοποιούνται με ένα νέο τρόπο, σαν όπλο ενάντια στην Ευρώπη και τον Δυτικό πολιτισμό γενικώς.

Έχω αναφερθεί πολλές φορές στο βραβευμένο βιβλίο της KellyM. Greenhill: “Weapons of mass migration” για όσους θέλουν να εμβαθύνουν.

Ο ισλαμιστής Ερντογάν προσπαθεί, και το δηλώνει, να ξανακτίσει την Τουρκική Αυτοκρατορία με τη βοήθεια όλων όσων εργάζονται στη βιομηχανία της μαζικής μετανάστευσης που ο ίδιος έχει δημιουργήσει ελέγχοντας απόλυτα τις ροές των μεταναστών.

Η άγνοια και η ηλιθιότητα μπορούν να είναι κάποιες καλές δικαιολογίες για τους εθελοντές -  μισθοφόρους που συμμετέχουν στα γεωστρατηγικά παιχνίδια του Σουλτάνου, όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον ΟΗΕ και την Ύπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες. Ο ΟΗΕ οφείλει να γνωρίζει και επειδή η βλακεία αποκλείεται στην περίπτωση του, υπάρχει συνενοχή.

Αυτή η κατάσταση από μόνη της αλλάζει το status και την νομική αντιμετώπιση όχι μόνο των οργανωτών (Τουρκία -  Κατάρ) αλλά και όλων των συμμετεχόντων -  συνενόχων.

Επειδή λοιπόν ο ΟΗΕ έχει αλλοιωθεί από την Post -  Truth του κ. Ερντογάν και των συμμάχων του, προβλέπω ότι πολλά κράτη του ελεύθερου κόσμου θα αποχωρίσουν από τον ΟΗΕ προκειμένου να αυτοπροστατευθούν και δεν αναφέρομαι μόνο στην Αγγλία, την Αυστρία, ή έστω την … Καταλωνία.

Μακάρι τώρα που «Η κατάσταση» έγινε γνωστή να ληφθούν μέτρα για να αποτραπεί η κατάρρευση του ΟΗΕ, όπως κατέρρευσε η Κοινωνία των Εθνών πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο επειδή δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τους στόχους και τους σκοπούς για τους οποίους είχε συσταθεί. Μεταπολεμικά, ιδρύθηκε ο ΟΗΕ στη θέση της «αποτυχημένης Κοινωνίας των Εθνών»  με τους ίδιους στόχους και σκοπούς:  την αποτροπή των συγκρούσεων και των παγκόσμιων πολέμων. Και ο νοών νοήτω…

Έτσι, όλοι αυτοί, που τάχα κόφτονται για τους καημένους τους μετανάστες, να πάνε στην Αφρική, ακόμη και υποχρεωτικά και να βοηθήσουν, να μεταφέρουν γνώσεις και τεχνολογία για την καλλιέργεια της γης. Να καλυτερέψουν τις συνθήκες ζωής, εκεί επί τόπου και όχι να κάνουν τις διακοπές τους στα νησιά του Αιγαίου.

Όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες που τα τσεπώνουν από την Τουρκική Βιομηχανία της μαζικής μετανάστευσης, να πάνε στις χώρες καταγωγής αυτών των δυστυχισμένων ανθρώπων, που χρησιμοποιεί η Τουρκία εναντίον μας και να πολεμήσουν, ακόμη και με τα όπλα αν χρειασθεί, για να ελευθερώσουν τις πατρίδες αυτών των ανθρώπων και να κάτσουν εκεί, όχι να τους ξεγελούν όπως ο Ερντογάν, λέγοντάς τους ότι η Ευρώπη είναι η γη της Επαγγελίας.

Όλοι ξέρουμε ότι η Ευρώπη δεν είναι η γη της Επαγγελίας. Το ζούμε. Η Ευρώπη έχει προβλήματα, ενέργειας, ανεργίας, συνοχής και ήδη δεν μπορεί να θρέψει τους Λαούς της. Το ότι οι μισθοφόροι και οι ΜΚΟ το αποκρύπτουν αυτό από τους δυστυχισμένους πρόσφυγες και μετανάστες είναι από μόνο του η απόδειξη των μη ειλικρινών τους κινήτρων, του καιροσκοπισμού (χρήματα, sex) και της συναισθηματικής τους ανοησίας. Όχι στο βρώμικο όπλο της μοντέρνας μετανάστευσης. Να σταματήσει η θανάσιμη χρηματοδότηση της μαζικής μετανάστευσης.

Όσον αφορά τις λεγόμενες αναρχικές ή απλά αριστερές ριζοσπαστικές συλλογικότητες τύπου Ρουβίκωνα σε όλη την Ευρώπη έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους, λόγω παρεξήγησης και έχουν αφήσει να εισβάλουν σε αυτές άτομα που λατρεύουν τον καπιταλισμό και τον πλούτο γενικώς.

Αυτά τα άτομα δεν μισούν τον καπιταλισμό αλλά την αθεΐα και τις αριστερές ιδέες γενικώς. Οι χριστιανοί εξισλαμίζονται και το αντίθετο, οι αριστεροί δεν πιστεύουν σε τέτοια πράγματα γιατί, αν αρχίσουν να πιστεύουν, απλά δεν είναι πια αριστεροί.

Πριν μερικά χρόνια έγραψα στην εφημερίδα «Αλήθεια» κάτι για τον εξισλαμισμό του Δυτικού ριζοσπαστισμού, κάτι σαν πρόβλεψη. Έκτοτε το βλέπω να επιβεβαιώνεται καθημερινά σε όλον τον κόσμο επειδή κάποιοι «ανόητοι» έχουν μπερδέψει το ριζοσπαστικοποιημένο Ισλάμ με τον αντικαπιταλιστικό ριζοσπαστισμό, δηλαδή έχουν μπερδέψει τη βούρτσα με ..κάτι άλλο.

Είναι σαν να λέμε ότι η ΕΡΕ, δηλαδή η Ριζοσπαστική Ένωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή του ’50 και του ’60 της βίας και της νοθείας, με τη ριζοσπαστική Αριστερά, σήμερα, επειδή είναι και οι δύο ριζοσπαστικές, έχουν ντε και καλά σχέση, ή μήπως έχουν;

Και επειδή, για όσους δεν το ξέρουν, η Αλ Κάϊντα είναι ένας πολύ παλιός Αραβικός Πολιτιστικός Σύλλογος, η σχέση αυτού του Συλλόγου με τους Χριστιανικούς, Ιουδαϊκούς, Ελληνικούς Συλλόγους θα ‘πρεπε να σταματάει στην εξωτερική περιγραφή. Είναι δηλαδή όλοι πολιτιστικοί σύλλογοι, χωρίς να συμφωνούν όλοι στο κόψιμο των χεριών π.χ..

Ο Ρουβίκωνας, όπως και η Αλ Κάϊντα, είναι και αυτός, για όσους δεν το ξέρουν, ένας πολιτιστικός σύλλογος, δηλαδή ένα Σωματείο των Εξαρχείων καθ’ ‘όλα νόμιμος και οι ομοιότητες ελπίζω ότι σταματάνε εκεί ή μήπως όχι; Λέτε ότι ο Θεός του Ισλάμ να είναι τόσο Μεγάλος ή μήπως πρόκειται για τον ίδιο Θεό;

Εξισλαμισμός του Δυτικού ριζοσπαστισμού λοιπόν και … βοήθειά μας.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ