5.5.2017 12:40

Η απογοήτευση απ’ τα κλειστά Λουτρά Αγιασμάτων

Επισκέφτηκα τη Χίο για τις ημέρες του Πάσχα, θέλοντας να συνδυάσω παράλληλα με τις διακοπές μου και την επίσκεψη μου στα ιαματικά λουτρά Αγιασμάτων της Χίου, δεδομένου ότι πάσχω από ινομυαλγία.

Έχοντας στο μυαλό τις συμβουλές του ιατρού μου, ο οποίος μου σύστησε υδροθεραπεία σε ιαματικά λουτρά, επισκέφτηκα τον χώρο των Λουτρών στα Αγιάσματα. Δυστυχώς, με την άφιξή μου στο χώρο διαπίστωσα ότι τα Λουτρά δεν λειτουργούσαν και θέλοντας να μάθω περισσότερες πληροφορίες για αυτό, δεν βρήκα καμία ανταπόκρισή.

Είναι κρίμα να υπάρχει μια τέτοια δυνατότητα στο νησί της Χίου, το οποίο θα μπορούσε να προσελκύσει ακόμα και τον ιαματικό τουρισμό, και να παραμένει ανεκμετάλλευτη.

Ενδιαφέρον έχει η προσπάθεια στα Λουτρά Θέρμα στη Μυτιλήνη, τα οποία επισκέφτηκα μετά την αναχώρηση μου από τη Χίο, καθώς παρέχουν μια πλήρη φροντίδα σε άτομα που πάσχουν από διάφορες παθήσεις και όχι μόνο.

Κλείνοντας, θεώρησα σημαντικό να ενημερώσω την κοινωνία της Χίου για την παραμέληση, ίσως και αδιαφορία, των ιαματικών λουτρών από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ελπίζοντας την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ το νησί να βρω κάποια αλλαγή.

 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ