22.9.2013 9:24

Χρυσή Αυγή: Έπεσαν οι μάσκες

Η Χρυσή Αυγή μια παράταξη η οποία ξεκίνησε να « προστατεύει» τους Αθηναίους  με έναν «δικό της» περίεργο τρόπο (όπως και το λιμάνι της Πάτρας). Σιγά-σιγά φάνηκε ότι είναι εθνοκάπηλοι και στο όνομα του πατριωτισμού πρόσφεραν  τη δική τους  εθελοντική βοήθεια-βία .

Αυτή οξύνονταν όσο δυνάμωνε η παράταξη της  Χ.Α  και ειδικά μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων βουλευτικών εκλογών  που πλέον πήρε  την αποδοχή του κόσμου και μπήκε στην βουλή έπειτα πέρασε σε αποτρόπαιες  πράξεις με κορύφωμα  την δολοφονία ενός νέου, ενώ φάνηκε πως αυτό το ποσοστό προήλθε από την συσσώρευση απόγνωσης ίσως και θυμού προς τα άλλα κόμματα, μιας και εμείς οι Έλληνες λειτουργούμε αντίθετα.

 Έτσι αυτός ο θυμός φταίει για τούτο όπως και για τα περισσότερα δεινά που μας ταλανίζουν. Ευτυχώς το προσωπείο άρχισε να σπάει. Όποια μάσκα και να φορέσει αυτή η νεοναζιστική ομάδα είτε πατριωτισμού, είτε εθνικισμού ,είτε ρατσισμού, είτε φασισμού πλέον έπεσε, βλέπουμε καθαρά το βίαιο πρόσωπο της νόμιμα εκλεγμένης κοινοβουλευτικής παράταξης. Που δυστυχώς δεν  είχαμε καταλάβει έως που μπορεί να φτάσει, τους δεχτήκαμε σαν εθνοσοσιαλιστική παράταξη  τους δεχτήκαμε ακόμα και σαν «προστασία» σε σπίτια στον Άγιο Παντελεήμονα και άλλες συνοικίες της Αθήνας κάνοντας τους χωροφύλακες σχηματίζοντας τον δικό της στρατό , πλέον ξεπέρασαν κάθε όριο εθνικισμού-ρατσισμού    και έφτασαν στην ανομία και την ΒΙΑ.

 Τώρα χτυπήθηκε κάποιος που ήταν ιδεολογικά αντιδιαμετρικά  από την Χ.Α αύριο μπορεί να είσαι εσύ, και θα καταλήξουμε στον νόμο του ισχυρού της ζούγκλας δεν θα μπορούμε να μιλήσουμε και να εκφέρουμε την άποψη μας , θα επιτίθενται και θα προσπαθούν να σωπάσουν τον οποιονδήποτε , τον μέσο Έλληνα.

 Η Χ.Α  δεν είναι αυτό που προέβαλε είναι ένα νεοναζιστικό μόρφωμα το οποίο έχει εξελιχτεί σε μία εγκληματική παρακρατική οργάνωση Ενόψει της οικονομικής κρίσης και διάφορων συγκυριών αυτό το μόρφωμα πολλαπλασιάζεται και προσβάλει μεγάλες ανθρώπινες μάζες  σαν μία νόσο. Για αυτήν την νόσο χρειαζόμαστε πραγματικά μία δυνατή αντιβίωση.

Η οποία είναι η παιδεία , η πραγματική παιδεία όχι αυτή που γεννιέται από  την στείρα εκπαίδευση και την ευκαιριακή μόρφωση της εκάστοτε κυβέρνησης.

Χρειαζόμαστε παιδεία που πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα και ξεσηκώνει το νου.

Κλείνοντας  θέλω να τονίσω ότι είμαστε οι Έλληνες αυτοί  που  αντισταθήκαμε σε διάφορους ζυγούς  , τούρκοι, πολεμήσαμε τους γερμανούς , είπαμε  όχι στους ιταλούς, αντισταθήκαμε στον Ξέρξη και σήμερα στα ίδια χώματα μιλάμε για  «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στηρίζοντας το νεοναζιστικό μόρφωμα στην χώρα της δημοκρατίας. Τέλος θέλω να προσθέσω μία επίκαιρη φράση που  έγραψε ο Μ. Χατζιδάκις σε άρθρο του «το κακό ελλοχεύει  χωρίς  ντροπή . Ο νεοναζισμός δεν είναι θεωρία , σκέψη και αναρχία είναι μία παράσταση. Εσείς και εμείς. Και πρωταγωνιστεί ο θάνατος.»

 

  • Ο Γ. Σπετσιώτης είναι Γενικός Γραμματέας Οργανωτικού της ΟΝΝΕΔ Χίου

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ