12.6.2015 15:34

Γιατί στηρίζω τη Φώφη Γεννηματά για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Όσοι από τους φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ, έχουμε παραμείνει ενεργοί στις προσπάθειες του Κινήματος να διατηρηθεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο της κεντρικής πολιτικής σκηνής της πατρίδας μας, έχουμε την υποχρέωση να συμμετέχουμε στην προσπάθεια αλλαγής σελίδας, η οποία έχει ως αφετηρία την εκλογή νέας – νέου  Προέδρου.

Οφείλουμε, όλοι εμείς, να καλέσουμε και να πείσουμε τα χιλιάδες μέλη μας, τα οποία για τους δικούς του λόγους το καθένα, απομακρύνθηκαν και γύρισαν την πλάτη στο ΠΑΣΟΚ, ότι το Κίνημά μας, το οποίο προσέφερε τόσα πολλά στον τόπο μας, δικαιούται μία ακόμη ευκαιρία να αποδείξει, πως τα λάθη των λίγων δεν μπορούν να μηδενίσουν την  40χρονη πορεία του.

Ευρισκόμενοι, λοιπόν, στην αφετηρία, έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ τριών υποψηφίων τον –την Πρόεδρο του Κινήματος. Πρόκειται για τρία στελέχη, που το καθένα έχει τη δική του διαδρομή τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στην πορεία του Κινήματος.

Στηρίζω την Φώφη Γεννηματά, γιατί μέσα από την άμεση συνεργασία που είχα μαζί της, ως Πρόεδρος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας επί τέσσερα χρόνια, διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια πολιτική προσωπικότητα, της οποίας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της αναφέρονται στην εργατικότητα , τη μεθοδικότητα , την αποτελεσματικότητα , την επιμονή στην επίτευξη στόχων, την έντιμη στάση και συμπεριφορά και κυρίως στο ανθρώπινο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την καθημερινή πραγματικότητα.

Η διαδρομή της και το έργο της τόσο στον αυτοδιοικητικό όσο και στον πολιτικό στίβο, σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσοστά δημοφιλίας που καταγράφει, θεωρώ ότι αποτελούν τα εχέγγυα για ένα νέο ξεκίνημα του ΠΑΣΟΚ με Πρόεδρο την Ίδια. Για ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο το έχει ανάγκη ο τόπος μας σήμερα και το οποίο μπορεί να αποτελέσει τον τρίτο πόλο, ως καταλύτης των εξελίξεων στο πλαίσιο δημιουργίας ενός σύγχρονου φορέα της σοσιαλοδημοκρατίας, με στόχο την τομή και την ρήξη με το χθες και την ελπίδα στο αύριο…

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ