29.4.2014 14:23

"Γι' αυτό απέχω από το στημένο παιχνίδι"

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, τώρα που έχει εκπνεύσει  η προθεσμία κατάθεσης υποψηφίων συνδυασμών ώστε να μην θεωρηθεί ότι η επιστολή αυτή  επηρεάζει την κατάρτιση τους, επικοινωνώ μαζί σας για να σας ενημερώσω ότι πολίτες με αγάπη για τον τόπο, γνώση των προβλημάτων του και όρεξη για προσφορά ξεκινήσαμε μια προσπάθεια για τη δημιουργία συνδυασμού που θα μετείχε στις δημοτικές εκλογές .

Στόχος μας ήταν η δημιουργία πλειοψηφικού ρεύματος που θα οδηγούσε τον τόπο μας μπροστά εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα αξιόπιστο και ρεαλιστικό.

Δυστυχώς όμως κάποια κέντρα κατευθυνόμενα δημιούργησαν ένα  κλίμα νοσηρό προσπαθώντας να ανακόψουν την πορεία μας προς τη νίκη που σε συνδυασμό με κάποια πισωγυρίσματα στελεχών του υπο κατάρτιση συνδυασμού μας έβαλαν τα εμπόδια ώστε να ανακοπεί η πορεία αυτή.

Τους κάνουμε το χατίρι να αποχωρήσουμε και τους αφήνουμε στην κρίση του λαού.

Ας αναζητήσουν αλλού εξιλαστήρια θύματα και ας απολογηθούν στο χιώτικο λαό αυτοί που αλαζονικά απέρριψαν πρόταση συνεργασίας καθώς και εκείνοι που υπέσκαψαν την κάθοδό μας προς τις εκλογές αναλαμβάνοντας και την ευθύνη  του αποτελέσματος.

Για τους παραπάνω λόγους απέχουμε συνειδητά από αυτό το στημένο παιχνίδι  όπου οι προσωπικές φιλοδοξίες υπερτερούν του κοινού συμφέροντος.

Εμείς ξεκινήσαμε με διάθεση ρομαντική και οδηγό το βαθύ μας πιστεύω πως μπορούσαμε να εκφράσουμε τον κόσμο του μόχθου, τους νοικοκυραίους, την αγορά, τους νέους ανθρώπους την προσδοκία για πρόοδο και ευημερία.

Έρχεται όμως η στιγμή που η υπομονή εξαντλείται και οι αντοχές δεν φθάνουν για αγώνες άνισους.

Δυστυχώς ο πολιτικός χώρος από τον οποίο προέρχομαι μένει ορφανός από υποψήφιο  δημοτικό συνδυασμό γιατί χωρίς ίχνος ντροπής μεγαλοστελέχη του λειτούργησαν ως λαγοί πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου και πολέμιοι μετά από αυτήν.   

Θα τους συναντήσετε είτε ως υποψήφιους , είτε ως μεσάζοντες  τόσο εύκολα όσο δύσκολο ήταν να τους συναντήσετε στον  συνδυασμό του κόμματός στο οποίο ανήκουν και χρησιμοποιούν κατά το δοκούν.

Τώρα πια όλοι γνωρίζουμε τους ηθικούς αυτουργούς της κατάληξης αυτής. Ας αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και ας κριθούν με τον τρόπο που τους αρμόζει.

Σε  μια κοινωνία με τόσα προβλήματα ,με την ανεργία να καλπάζει, μισθωτοί καταπονημένοι, μικρομεσαίοι και έμποροι αγωνιούντες αλλά με τα επιχειρηματικά τζάκια τα ίδια και απαράλλαχτα να εξακολουθούν να καπνίζουν, με μυστικοσυμβούλους και διαδρομίσκους να συνθέτουν τον καμβά της σημερινής εικόνας  εμείς με καθαρά τα μάτια της ψυχής  μπορούμε να αντικρίζουμε τους συνανθρώπους μας.

Κρατάμε τις όμορφες στιγμές από το παρελθόν στο οποίο αγωνισθήκαμε και κυρίως κρατούμε τις σχέσεις που χτίσαμε με χιλιάδες συνοδοιπόρους μέσα από κοινούς αγώνες και σ΄αυτούς θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο συγνώμη .

Επίσης  θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη και στους υποψήφιους που στάθηκαν μέχρι την τελευταία στιγμή δίπλα μου αποδεικνύοντας το μεγαλείο του χαρακτήρα τους,  πιστοί στα ιδανικά της φιλίας, της ανιδιοτέλειας  και των πολιτικών τους πεποιθήσεων.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ