5.11.2015 10:17

Το φαρμακείο της φύσης: Παχυσαρκία

Η παχυσαρκία μια μάστιγα του αιώνα μας, είναι δύσκολο να αντιμετωπισθεί. Ανακάλυψα όμως μια εύκολη συνταγή και πολλή υγιεινή. Φτιάχνεται σε 5 λεπτά, καταναλώνετε το παρασκεύασμα για 5 μέρες και  χάστε έως και 5 κιλά !

Πάρτε ένα λεμόνι, 60 gr μαϊντανό και 300 ml νερό. Στύψτε το λεμόνι και ψιλοκόψτε το μαϊντανό (χρησιμοποιήστε μπλέντερ). Τοποθετήστε τα σ’ ένα γυάλινο βάζο με 300 ml νερό. Πίνετε αυτό το ποτό κάθε πρωί πριν από το πρωινό για πέντε ημέρες. Μετά από αυτό, κάντε ένα διάλειμμα για 10 ημέρες και στη συνέχεια επαναλάβετε την όλη διαδικασία.

Η θεραπεία με παύσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως ότου φτάσετε στο επιθυμητό για εσάς βάρος. Αυτό το ποτό επιταχύνει τη διαδικασία της καύσης λίπους και ικανοποιεί τις καθημερινές σας ανάγκες για βιταμίνες και μέταλλα.                                                              

Οι άνθρωποι που πάσχουν από παχυσαρκία έχουν συνήθως υψηλότερο κίνδυνο για εμφάνιση διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις …Αν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτά, προσπαθήστε με τη βοήθεια αυτών των τριών συστατικών. Παράλληλα ενισχύετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και τα νεφρά σας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ