Απόψεις

2/1/17 16:27

τελ. ενημ.: 2/1/17 16:27

Το «ευχαριστώ» στην κοινωνία της Χίου

Τέλος του έτους που μας άφησε (20 Δεκεμβρίου 2016)  πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς την οικία μου και από τη μια στιγμή στην άλλη η οικογένεια μου και εγώ βρεθήκαμε στην αβεβαιότητα.

Το αίσθημα αποδείχθηκε προσωρινό γιατί από την πρώτη στιγμή νιώσαμε να ανοίγει μια τεράστια αγκαλιά προστασίας και υποστήριξης από όλον τον κόσμο επώνυμο και ανώνυμο που είχε ως αποτέλεσμα η ανατολή του νέου έτους να μας βρει σε ένα νέο νοικοκυριό και το κυριότερο με ζωντανή την προοπτική γρήγορης αποκατάστασης της κατεστραμένης εστίας μας.

Η οικογένεια μου και εγώ το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να ευχαριστήσουμε θερμά και να ευχηθούμε υγεία και ευημερία για το νέο έτος πρώτα σ’ όλο τον απλό κόσμο που μας ενίσχυσε με το υστέρημα του στην δύσκολη εποχή που ζούμε και εν συνεχεία τις πολιτικές αρχές, δημόσιες υπηρεσίες, Σώματα ασφαλείας, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,φορείς,  συλλόγους  και επιχειρήσεις του νησιού μας και όχι μόνο. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω:

-Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Μάρκο και τον εφημέριο και ενορίτες Ι.Ν. Αγ. Ιακώβου για τη φιλοξενία και συμπαράσταση. Επίσης τουςεφημέριους λοιπών Ι.Ναών και τη ΓΕΧΑ Χίου.

- Τη δεύτερη μου οικογένεια  (εν ενεργεία και απόστρατους) του Ελληνικού Στρατού στην οποία έχω την τιμή να ανήκω, όλων των βαθμών και κατηγοριών και ιδίως τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντγο Τελλίδη Β. , Δκτή 96 ΑΔΤΕ Ταξχο Μπικάκη Γ. και Πρόεδρο ΠΣΕΜΘ Ανθστή (ΤΘ) Ε.Α. κ. Παναγιώτου Δ. για την συγκινητική τους αλληλεγγύη και υποστήριξη.

-Τον Δήμαρχο Χίου κ. Βουρνού Ε. και τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας κ. Παπαδόπουλο Γ. που από την πρώτη στιγμή συνέδραμαν στις ανάγκες μας.

-Τον βουλευτή κ. Μηταράκη για την πρωτοβουλία του, που αφορά στο δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

-Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τα στελέχη της που εκτός από τον επαγγελματισμό τους έδειξαν και  την απαράμιλλη κοινωνική ευαισθησία τους ιδίως στα μικρότερα μέλη της οικογένειας μου.

-Την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμεναρχείο Χίου για την κατά το δυνατόν γρηγορη αντικατάσταση των ατομικών μας εγγράφων και όχι μόνο.

-Το εκπαιδευτικό προσωπικό, μαθητές και γονείς των Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων του νησιού μας.

-Τους Συλλόγους Πολυτέκνων, Τριτέκνων, Φραγκομαχαλά, Καρκινοπαθών.

-Τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Χίου και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

-Το όμορφο χωριό των Μεστών και όλους τους φορείς του.

-Τα ΜΜΕ του νησιού που εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων σεβάστηκαν τις ιδιαίτερες στιγμές και συνθήκες που περάσαμε η οικογένεια μου και εγώ και έδωσαν στην είδηση τις πραγματικές της διαστάσεις.

-Τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Κάρμαντζη Γ. ο οποίος ανέλαβε αφιλοκερδώς την έκδοση άδειας επισκευής της κατεστραμμένης οικίας μου.

-Καθέναν ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ επώνυμο και ανώνυμο που μας στήριξε με οποιοδήποτε τρόπο.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση