7.3.2017 9:35

Εξαιτίας σου υπάρχει περισσότερη χαρά στον κόσμο

08 Μαρτίου, ημέρα της γυναίκας. Πολλά λέγονται και γράφονται αυτές τις μέρες. Η γυναίκα, σύμβολο αγάπης, στοργής, θαλπωρής, ζωής. Στην κάθε γυναίκα λοιπόν που γιορτάζει σήμερα, αλλά και κάθε μέρα, θα ήθελα να αφιερώσω λίγα λόγια που εκφράζουν την αληθινή της φύση, τις μεγάλες της δυνάμεις:

Εξαιτίας σου υπάρχει περισσότερη χαρά στον κόσμο. Εξαιτίας σου υπάρχει περισσότερη ελπίδα. Εξαιτίας σου ο κόσμος μπορεί να είναι πιο αισιόδοξος. Ακόμα κι αν αυτά που κάνεις δε σου φαίνονται σπουδαία, να θυμάσαι ότι τα πάντα εξαπλώνονται και έχουν μια αλυσιδωτή αντίδραση. Όλα είναι συχνότητες και οι συχνότητες μεταδίδονται.
Κάθε σου σκέψη, κάθε σου λέξη και κάθε σου πράξη επεκτείνεται και ενώ εσύ νομίζεις πως επηρεάζεις μόνο έναν άνθρωπο, στην ουσία επηρεάζεις εκατοντάδες, ακόμη κι αν δεν τους γνωρίζεις. Όταν σκορπίζεις καλοσύνη, εμπνέει κι άλλους να κάνουν το ίδιο. Όταν χαμογελάς, ζωγραφίζεις χαμόγελα και στα πρόσωπα των άλλων. Η δική σου αγκαλιά ανοίγει κι άλλες αγκαλιές. Η δική σου αγάπη είναι φάρος για να μη «χαθούν» οι ψυχές στο ταξίδι τους.
Βαθιά μέσα σου γνωρίζεις πως έχεις φως και το κουβαλάς όπου και να πας. Φωτίζεις τον δρόμο σου και το δρόμο των άλλων. Και γι αυτό σε ευχαριστούμε που υπάρχεις. Ναι, εσένα. Εσένα που διαβάζεις αυτές τις λέξεις αυτήν την στιγμή. Εσένα που αγγίζεις ψυχές με το πέρασμά σου. Κι αν μέχρι σήμερα δεν τα έχεις σκεφθεί, αυτή είναι η αλήθεια, έχεις αυτές τις ιδιότητες, αυτές τις δυνάμεις, να το θυμάσαι κάθε μέρα!                    

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ