15.1.2014 16:25

Ειναι ανεπιθυμητοι στη χωρα οι τροϊκανοι

          Ανεπιθύμητοι γιατί 60 περίπου χρόνια μετά το ολοκαύτωμα στα Καλάβρυτα οδήγησαν περίπου 4000  Έλληνες  στην αυτοκτονία ξεχωριστά από εκείνους που έφυγαν από εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια. Ανεπιθύμητοι γιατί καταρράκωσαν ανθρώπινες αξιοπρέπειες και ποτίζουν με αίμα και δάκρυ για δεύτερη  φορά αυτή την μαρτυρική γη. Είναι ανεπιθύμητοι γιατί ‘’κάτι βελτιώνουν’’ δηλαδή συνειδητά και μεθοδευμένα δίνουν το πανθομολο-γουμένως λάθος φάρμακο στην οικονομία προκειμένου να παγιώσουν την ύφεση και να διαλύσουν την χώρα για να σφετεριστούν τον ύφαλο και υπόγειο πλούτο της.    Μακροχρόνια άνεργοι και εξαθλιωμένοι, ‘’δουλειά νάνε ότι νάνε και όσο νάνε’’ θα λέμε και θα συμβιβαστούμε με τα ελάχιστα αμόρφωτοι, άρρωστοι  ρακένδυτοι και πειναλαίοι.
         Δεν γίνεται με τη διάλυση της κοινωνίας η ανάκαμψη το δε χρέος γίνεται επαχθές όμως δεν ακυρώνεται  γιατί πάλι ‘’τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά’’.  Τι θα συμβεί αν κόψουν την δόση μας και γίνει στάση πληρωμών;  Αντιστρέφουμε το ερώτημα, ‘’τι θα γίνει αν πάρουμε την δόση μας ;’’  Φωνασκούν για τα πλεονάσματα και την απασχόληση γιατί οι επενδυτές δεν ζουν χωρίς αυτά. ‘’Σκασίλα μας’’ για το πλεόνασμα και την απασχόληση που θα τους ωφελήσουν ενώ εμείς θα φυτοζωήσουμε  μέσα σε συνθήκες ιδιωτικής υγείας και παιδείας αφού η κρυφή θεωρία τους λέει ότι ‘’αυτοδικαίως αμείβεται ο ικανός’’,  αλλά ο λιγότερο ικανός  παίρνει την μούτζα του ή πάει στην φιλανθρωπία.
         Αυτά επιφυλάσσει το μέλλον γιατί οι ηγεμόνες της παγκοσμιοποιημένης Ευρώπης αντίθετα με τους ηγεμόνες της φεουδαρχικής Ευρώπης δεν καταπίνουν το πικρό χάπι των ιστορικών  νομοτελειακών εξελίξεων, ανάλογο με αυτό που κατάπιαν οι φεουδάρχες νικητές του Μ. Ναπολέοντα αυτού του ηττημένου που ονομάστηκε Μέγας, γιατί αποδέχτηκε αυτές τις νομοτέλειες που τότε μας έδωσαν υπουργεία υγείας παιδείας και συνδικαλισμό.
         Είναι επομένως ανεπιθύμητοι  και μόνον όταν αποδεχθούν ότι ματαίως επιχειρούν να αλλάξουν κοινωνικούς νόμους αναλλοίωτους και ανεξάρτητους από την βούληση των ανθρώπων όσο και ο φυσικός νόμος της βαρύτητας, τότε μόνον να επιστρέψουν. Να επιστρέψουν  για να συζητήσουν όχι την νεοεμφανισθείσα Ευρώπη των τραπεζών αλλά την Ευρώπη των λαών, αυτήν που μας υποσχέθηκαν στην αρχή.  Στους δικούς μας ευχόμαστε επιτυχίες γιατί ‘’έχει αλλού πορτοκαλιές’’ που τα φρούτα τους δεν περιέχουν δηλητήριο.  Εμείς, στερούμενοι συλλογικής σκέψης, δράσης, ΕΝΟΤΗΤΑΣ, αγάπης, αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας, δεν μπορούμε να κτίσουμε μια πατρίδα σωστή.
          
      

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ