29.9.2012 12:23

Έχουν γυρίσματα οι καιροί

 
Γυρίζουν οι καιροί όπως γύρισαν και για τον Παττακό και τους άλλους που ‘’αποφάσιζαν και διέταζαν’’ τον λαό.  Πανίσχυροι ήταν μέσα στα τάνκς τους, αδιανόητη ήταν η πτώση τους  και ξαφνικά βρέθηκαν στη φυλακή.  Έχουμε πολιτικούς στυλοβάτες ενός σαθρού πολιτικού συστήματος που τρία χρόνια τώρα δεν κατάφερε να οργανώσει τις εφορίες, να μαζέψει τη φορο και την εισφοροδιαφυγή, τη γραφιοκρατία, δεν κατάφερε να στήσει ένα απλό φορολογικό σύστημα, και να διαλύσει τους μεσάζοντες, τις σπείρες των πετρελαιοειδών,  και όσων εναρμονίζουν τις τιμές.
              Δεν κατάφερε επίσης να πει το μεγάλο ΟΧΙ στους Τροϊκανούς για τις περικοπές της ντροπής.  Δεν κατάφερε να κάνει το δημοψήφισμα για να αναλάβει ο λαός ότι δεν κατάφεραν να επιτύχουν αυτοί.  Να πει το υπερήφανο  ΟΧΙ να ξεκολλήσει από τις συνταξούλες  της ικεσίας της ταπείνωσης και της ντροπής, συνταξούλες που με τις συχνές περικοπές σύντομα μεταλλάσσονται σε επιδόματα πείνας Βουλγαρικά.  Στο δημοψήφισμα κάποιοι θα προτιμούσαν τις δανεικές συνταξούλες, κόκκαλα γυμνά που θα τα έγλυφαν για να χορτάσουν με το σάλιο τους.  Οι άλλοι όμως οι πολλοί, οι απόγονοι των υπερήφανων γρανιτανθρώπων που τρέφονταν με τρεις χούφτες σταφίδες την ημέρα πολεμώντας τον Γερμανικό φασισμό πάνω στα χιονισμένα βουνά, θα τους πετούσαν στα μούτρα τις συντάξεις της πείνας και της ντροπής και θα πήγαιναν στη χρεοκοπία. Στη χρεοκοπία ενός ελεύθερου έθνους που θα μπορούσε σύντομα να ανασυγκροτηθεί, και όχι στη χρεοκοπία ενός υπόδουλου έθνους  με χαμένη την ελπίδα της αναγέννησης και της απαλλαγής από την ΕΣΑΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
             Η παραμονή στη Ε.Ε. είναι γ’ αυτούς προστασία για της αμαρτίες του παρελθόντος γιατί αν βγούμε από την Ε.Ο.Κ καταρρέουν οι παλαιοελληνικές και παλαιοκομματικές νοοτροπίες και πρακτικές, για να συλληφθούν με το τεκμήριο της αθωότητας και αυτό φυσικά δε θα το κάνει  ο ΣΥΡΙΖΑ ή το Κ.Κ.Ε.  Ας προσέξουν λοιπόν  οι παλαιοί κυρίως πολιτικοί να μη ψηφίσουν τα μέτρα της υποτέλειας της εξαθλίωσης και της ντροπής,  γιατί έχουν πολλά αστάθμητα γυρίσματα οι καιροί.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ