18.6.2019 11:02

Η κρίσιμη ψήφος των εθνικών εκλογών

Όσο πλησιάζουν οι Εθνικές Εκλογές ,τόσο θα κορυφώνεται η προπαγάνδα από την πλειοψηφία των ΜΜΕ που πρόσκεινται στην ΝΔ και η πλήρης διαστρέβλωση των πεπραγμένων της Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό περιέχει την πλήρη αποδόμηση των θετικών  νομοθετημάτων και ενεργειών που έχουν γίνει και όπως ξέρουμε πολλά από αυτά εν μέσω μνημονίων και με τα χέρια δεμένα .Η αποτύπωση  όλων αυτών και η αλλαγή στην καθημερινότητα του πολίτη δεν έχει πλήρως φανεί και αυτό προσπαθούν Αντιπολίτευση και ΜΜΕ να αποτρέψουν.

 Συγχρόνως συνεχίζει αλλά με μεγαλύτερη ένταση η πλήρης χειραγώγηση της ψήφου των συμπολιτών μας ,με την  εμφάνιση ως τετελεσμένου γεγονότος του αποτελέσματος τω εκλογών  της 7Ης Ιουλίου.

Αυτό που παρατηρείται  είναι ότι δεν περιορίζονται στην ανάδειξη του νικητή των εκλογών ,αλλά μιλούν για αυτοδυναμία. Τέτοια σιγουριά και πολύ περισσότερο τέτοια αλαζονεία.

Εμφανίζονται  στα πάνελ με αέρα και τουπέ, δεν αφήνουν να μιλήσει κανείς από τις φωνασκίες και την υπεροψία και κάπου εκεί  φαίνεται ο πραγματικός τους εαυτός. Προδίδονται από την έπαρση που έχουν και αποκαλύπτονται.

Μας λένε έτσι σιγά-σιγά τι θα κάνουν αν ξαναπαραλάβουν την εξουσία που είναι δικιά τους, τους ανήκει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε οι προσλήψεις στο Δημόσιο να γίνονται σε αναλογία 1πρός 1,αλλά η ΝΔ θέλει να επαναφέρει το 1 προς 5.Αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνουν οι δρομολογημένες προσλήψεις στην Υγεία και στην Παιδεία. Οι Διορισμοί των εκπαιδευτικών είναι στον αέρα και στην Ειδική Αγωγή  που αντιμετωπιζόταν από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ως παρίας .

Συγχρόνως όλο και πιο συχνά αναγγέλλουν ότι θα κλείσουν οργανισμούς και θα απολύσουν συμβασιούχους. Δεν γίνεται με όλα αυτά που μας λένε να ξεχάσουμε τι έκαναν όταν κυβερνούσαν .Έκλεισαν σχολεία, έκλεισαν την ΕΡΤ, κατάργησαν την Δημοτική αστυνομία, πέταξαν στο δρόμο μόνιμους υπαλλήλους, κατέστρεψαν τη πρωτοβάθμια υγεία και περίθαλψη. Όλα αυτά γιατί εκείνοι  ξέρουν να νοικοκυρεύουν και για αυτό πρέπει να ξανακυβερνήσουν .Αυτά θα κάνουν και δεν το κρύβουν.

Η Κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι  πιο σημαντική από ποτέ. Σε αυτές τις Εκλογές κρίνεται το μέλλον του τόπου μας, κρίνεται αν θα ανταμειφτούν οι κόποι και οι θυσίες μας ή θα γυρίσουμε πίσω .

Η Ψήφος στις Ευρωεκλογές ήταν μήνυμα και αντίδραση τω συμπολιτών μας που νοιώθουν ότι δεν μπορούν άλλο. Αυτό έγινε κατανοητό από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ψήφος στις Εθνικές Εκλογές δεν είναι το ίδιο γιατί διακυβεύεται το μέλλον μιας ολόκληρης κοινωνίας η οποία δεν πρόκειται να επιτρέψει σε αυτούς που μας χρεοκόπησαν να επιστρέψουν για να ολοκληρώσουν το έργο που δεν τους άφησαν οι ίδιοι να ολοκληρώσουν.  

Σέργης Φραγκίσκος

Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χίου

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ