22.6.2017 10:44

Βρε κάτι συμπτώσεις...

Τυχαία λίγο πριν το Πάσχα «περιπολούσε» η τηλεοπτική κάμερα της «αλήθειας» στην Ερειθιανή τη μέρα που ο δήμαρχος έκανε επιτόπιο έλεγχο της προόδου των εργασιών περίφραξης των θιγόμενων οικιών. Και φυσικά εξίσου τυχαία αξιοποίησε την ευκαιρία και είπε δυο λόγια.

Εξίσου τυχαία η τηλεοπτική κάμερα του ίδιου σταθμού περιπολούσε στην παραλία της Δασκαλόπετρας, την ώρα που εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής επέβλεπαν – και καμάρωναν – την τοποθέτηση του συστήματος seatrack. Εννοείται ότι τυχαία πάντα αξιοποιήθηκε η ευκαιρία για δυο νέες δηλώσεις.

Πολύ τυχαία επίσης ο δήμαρχος προσωπικά την ημέρα άφιξης των λατινοαμερικανών επισκεπτών από την Κωνσταντινούπολη στο Τελωνείο «συνελήφθη» να αγωνιά. Που είναι ο Γιάννης, πάρτε τηλέφωνο το Γιάννη. Μικρά παιδιά δεν είμαστε για να μην αντιληφθούμε ότι, επι παραδείγματι, στην αγωνία του πάνω ο δήμαρχος δεν ζητούσε το Γιάννη τον Ξενάκη, ας πούμε.

Τέλος χθες αντιπροσωπείες πρεσβειών βρέθηκαν στη Σούδα, συνοδευόμενες από τον αντιδήμαρχο, Γ. Καραμανή, και εντελώς τυχαία περνούσε την ώρα εκείνη συνεργείο του ιδίου τηλεοπτικού σταθμού. Συμπωματικά, εννοείται, οι διπλωμάτες εξήραν στο ρεπορτάζ, που τυχαία έγινε, το ρόλο του Δήμου Χίου στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, του μόνου φορέα, κατά το ρεπορτάζ, που αγωνίζεται για το προσφυγικό.

Δεν ξέρουμε πως εισπράττουν τα συνάδελφα Μέσα Ενημέρωσης τις σατανικές συμπτώσεις. Ούτε θέλει να πάει το μυαλό μας πουθενά. Επειδή όμως στον «π» έχουμε πάψει να μασάμε κουτόχορτο πολύ πριν οι κ.κ. Βουρνούς, Καραμανής κ.λπ. αποφασίσουν να μας σώσουν κυβερνώντας μας, ξεκαθαρίζουμε δημόσια ότι στο εξής ο «π» δεν θα παρίσταται σε συνεντεύξεις του συρμού, που κάθε τρεις και λίγο εφευρίσκει η δημοτική αρχή. Θα αξιολογεί τη σημασία τους και ανάλογα θα πράττει. Μέχρι η δημοτική αρχή να αντιληφθεί ότι η ισότιμη αντιμετώπιση των Μέσων είναι δείκτης ασφαλείας για την ισότιμη αντιμετώπιση των δημοτών.

Και για να μην κόπτονται διάφοροι άλλοι συνάδελφοι γιατί χρονοτριβεί η αποστολή του τοπογραφικού διαγράμματος για το 18 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η εξήγηση είναι απλούστατη. Η δημοτική αρχή έχει δώσει κατευθύνσεις τα 30 στρέμματα να μην περιλαμβάνουν δημοτική έκταση, για να μην μπει στη βάσανο μιας νέας απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Τρέμει την ιδέα της σύγκρουσης με τη λαϊκή απαίτηση και αναζητεί μανιωδώς τον τρόπο να απεμπλακεί από μια νέα περιπέτεια. Ας της δείξει στοιχειώδη κατανόηση ο κ. Τόσκας. Όλα τα υπόλοιπα θελήματα τα φέρνουν εις πέρας τα παιδιά. Μέχρι και το έξοδο των χορτοκοπών αναλαμβάνουν για τη ΒΙΑΛ. Σε λίγο θα δεσμεύσουν το σύνολο του δημοτικού προϋπολογισμού για να τους λέει ο Φιλανδός πρέσβης ότι μόνο εκείνοι κάνουν καλά τη δουλειά τους....

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ