19.3.2013 11:25

Ατομικά συμφέροντα επιδιώκουν την ανάπτυξη της Αμανής

Αυτά έγραψε επιτιμητικά λογοτέχνης του νησιού και εμείς ζητούμε να βρει το θάρρος να τους ονομάσει να τους μάθουμε και εμείς για να τους συγχαρούμε για το έργο τους.

Γιατί εμείς είμαστε βέβαιοι ότι το να επιδιώκεις να χρηματοδοτηθείς και εσύ και οι άλλοι για μεγαλώσεις τα παιδιά σου και για να κατοικηθεί αυτός ο όμορφος εγκαταλειμμένος τόπος της Αμανής είναι θεμιτό και επαινέσιμο.

Ευχόμαστε λοιπόν να χρηματοδοτηθούν για να μπορέσουν να κάνουν τις ταβέρνες τους τις στάνες, τα χωράφια τους και ότι άλλο παραγωγικό μπορούν για να αναβιώσει αυτός ιστορικός και όμορφος τόπος.

Μια πατρίδα χιλιετηρίδων που ήταν τόσο χρήσιμη στην ανθρωπότητα από τότε που οι Έλληνες έκαναν τα ‘’σεισάχθεια’’ μέχρι πρόσφατα που εξόντωσαν του Χίτλερ τον φασισμό, εγκαταλείπεται από τους νέους για να πάει να αναπτύξει τη χώρα του για δεύτερη φορά δολοφόνου των Ελλήνων γιατί μέχρι τώρα θρηνούμε 3.500 νεκρούς.

Με την μαζική μετανάστευση που έρχεται από τους νέους οι οποίοι στο μέλλον θα εργάζονται με μισθούς Βουλγαρικούς αλλά και με το οξύτατο δημογραφικό, θα υπάρχουν κάτοικοι στην Ελλάδα αλλά δεν θα υπάρχουν Έλληνες να την προστατέψουν από το φασισμό. Χρειάζονται επενδύσεις αλλά με τη χώρα γονατιστή να εκλιπαρεί τους επενδυτές γίνεται η άνευ όρων παράδοση αυτής και του εργατικού της δυναμικού για να ενδυναμώνεται η παρούσα η Γερμανική κατοχή.

Είναι ανάγκη λοιπόν να δυναμώσει για να μπορεί να διαπραγματευτεί και αυτό θα γίνει με την αυτάρκεια των Ελλήνων από ότι παράγουν, δηλαδή από την γη τους και τον Τουρισμό.

Στις τσέπες λοιπόν αυτών που τα ζητούν θα πάνε τα χρήματα τα επενδυτικά κύριε Παναγιώτη Πετροβολαρχήδι μας που στέκεσαι πίσω από τον υψηλό γκρεμό του ποταμού και πετροβολάς αυτούς που κολυμπούν στα βαθιά.

Αυτή η γη με τις πέτρες στο παρελθόν έτρεφε χιλιάδες κατοίκους και δεν απειλούσε ότι θα τους απολύσει όπως τώρα ο εργοδότης, για να λιμοκτονήσουν και να αυτοκτονήσουν. Αυτοί έτρωγαν χωρίς φόβο οτιδήποτε, γελούσαν και ευτυχούσαν και δεν χρειαζόταν όπως τώρα τα αγχολυτικά της παγκοσμιο-ποίησης για να κοιμηθούν.

Είναι τιμή για την ιστοσελίδα που πλήρωσε το τίμημα τις δημοκρατίας όπως όλοι μας αναρτώντας το προσβλητικό άρθρο, και επίπληξη για τον συγγραφέα που αντιμάχεται την ανάπτυξη.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ