12.11.2012 13:48

Απάντηση στους δύο βουλευτές

 
             Επιχειρηματολόγησαν και οι δύο για τους λόγους που ψήφισαν το μνημόνιο, αλλά υπάρχει και ο αντίλογος που δεν περιλαμβάνει ευτυχώς κατηγορίες , γιατί και οι δύο δεν συμμετείχαν στο πάρτι της συμφοράς που έγινε από τη Βουλή,  το δημόσιο, την εφορία, την πολεοδομία, την τοπική αυτοδιοίκηση, παράγοντες και το λαό.  Παρασύρθηκαν όμως από τους αμαρτωλούς παλαιοκομματικούς προϊσταμένους και τα ανεδαφικά τους επιχειρήματα.
             Με την αναστολή πληρωμών  θα αντιμετωπίσουμε: 1ον ανεργία,  2ον  πείνα,  3ον  κλειστά  σχολεία, νοσοκομεία και φαρμακεία  4ον εγκλημα-τικότητα, 5ον εθνικούς κινδύνους 6ον διεθνή απομόνωση, 7ον έλλειψη σπόρων και λιπασμάτων,  8ον  έλλειψη ενέργειας,  δηλαδή το χάος όπως λένε μερικοί.
              Ανεργία θα αντιμετωπίσουμε, πείνα όμως όχι, εφόσον επιταχθεί προσωρινά η γεωργική παραγωγή. Αυτή παρά τα χάλια της, με τα σύγχρονα μέσα είναι πολλαπλάσια της μεταπολεμικής. Αυτή θα διανέμεται με το δελ-τίο για να σιτίζονται και να εργάζονται οι βουλευτές, οι δικαστές, οι αστυνομικοί, οι δάσκαλοι, οι γιατροί, οι άνεργοι και οι λοιποί.  Αντίθετα, εντός της Ε.Ο.Κ  για ακαθόριστο χρονικό διάστημα (όπως θα επιχειρηματο-λογήσουμε παρακάτω) θα συνεχίσουμε να έχουμε λιμοκτονίες, λιποθυμίες, αυτοκτονίες, διαρροή της νεολαίας στο εξωτερικό μαρασμό του πληθυσμού, πόνο, πείνα, δάκρια μαρασμό στην υγεία, στην παιδεία και άλλα δεινά, εκτός Ε.Ο.Κ. όμως θα σταματήσουν αυτά. Με το δελτίο τροφίμων λοιπόν  καταρρίπτονται τα πρώτα 4, το 7ο και το 8ο  επιχειρήματα όσον αφορά το εργατικό δυναμικό. 
Είναι προτιμότερο να μας δαγκώνει φυτοφάγος γάιδαρος Αμερικανικός παρά σαρκοφάγα ύαινα Γερμανική.  Οι Αμερικανοί έχουν συμφέροντα στους υδρογονάνθρακες του Αν. Αιγαίου και των άλλων περιοχών, (επίσκεψη Νετανιάχου, Περρές) και για τον λόγο ότι δεν μπορεί το Ισλάμ να τους κόψει τις γραμμές, καθώς και του υπόγειου πλούτου, (νίκελ, κασσίτερος, μολυβδένουμ, μόλυβδο, χρυσό κ.λ.π. Από την επομένη της εξόδου τρυπούν ( Είδε  Κύπρο), και εμείς παίρνουμε προκαταβολή για υγεία παιδεία, ενέργεια, σπόρους, φυτοφάρμακα κ.λ.π. Έτσι για ένα χρόνο κλείνουν τις επιχειρήσεις οι επιχειρηματίες και τις ανοίγουν σε ένα περίπου χρόνο που θα αρχίσει η ανάπτυξη. Έτσι απαντώνται τα πρώτα 4 επιχειρήματα οικονομικά, ενώ παράλληλα σώζουμε την εθνική μας περιουσία από τις ιδιωτικοποιήσεις.
               Οι εθνικοί κίνδυνοι αντιμετωπίζονται με την αμυντική γραμμή Βουλγαρία, Αν. Αιγαίο, Κύπρος, Ισραήλ για την προώθηση του Ισλάμ δυτικότερα,, (Είδε  Ίμια) η δε Εθνική απομόνωση δε μας ενδιαφέρει, (Είδε  Ισραήλ).  Αίολα λοιπόν είναι τα επιχειρήματα των δύο βουλευτών μας  που τους υπέδειξαν οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι και που η πολιτική τους, απειρία αποδέχθηκε.  Λανθάνουν όταν νομίζουν ότι τα επικείμενα πλεονάσματα η ανάπτυξη και οι θέσεις εργασίας θα είναι χρήσιμες στο λαό.  Η παρούσα εξαθλίωση που θα επιδεινωθεί θα είναι μόνιμη  για να παράγει μαζί με τις χώρες του νότου (Ευρώπη δύο ταχυτήτων) Βορειοευρωπαϊκά ανταγωνιστικά προϊόντα έναντι των Κινέζικων και των λοιπών (πλεονάσματα, ανάπτυξη 15% και εργασία έχει και το Μπαγκλαντές). Οι μοσχαναθρεμμένοι καλοπροαίρετοι βουλευτές μας δεν είδαν του καλογέρου τα ‘’αρτίδια’’ που είδαμε εμείς και οι πατεράδες μας που με τρείς χούφτες φασόλια την ημέρα πολέμησαν τον φασισμό για να μας κληρονομήσουν την εύπορη πατρίδα που τους  ανέθρεψε ευδαιμονικά. Οι παλαιοκομματικοί συνάδελφοί τους   περιχαρακώνονται μέσα στην Ε.Ο.Κ γιατί αν βγούμε, πολλοί από αυτούς με   το τεκμήριο της αθωότητας θα δικαστούν για πράξεις εναντίον της   Πατρίδας εγκληματικές αυτοί που ακόμη δεν ήραν την πολιτική ασυλία και οι άλλοι που χωρίς να το θέλουν και χωρίς να διαβάσουν τα μνημόνια τους βοηθούν.
                  Στην Ιστορία έχουμε παραδείγματα τεσσάρων κρατών που νομίμως απεμπόλισαν τα δάνειά τους γιατί είναι βάρβαρο και αθέμιτο  να παίρνεις  τόκους  από ανθρώπους που λιμοκτονούν λιποθυμούν και αυτοκτονούν.  Εμείς θα τους πληρώσουμε τα εθνικά όποτε μπορούμε και θα διαγράψουμε τα δάνεια των πολιτών. Καιρός είναι οι δύο βουλευτές  μας να ζητήσουν δημοψήφισμα για να ρωτήσουν  τους  ψηφοφόρους τους γιατί  αποτελούν μόνο τα 1/3 της βουλής, γιατί είναι κρίσιμες οι αποφάσειςκαι δεν έχουν το δικαίωμα να παίρνουν  τέτοιες κρίσιμες  ερήμην του λαού.  Καιρός είναι να πούνε το  ‘’ΟΧΙ’’ για να δρομολογήσουμε σε οχτώ χρόνια περίπου μια πατρίδα ελεύθερη, δίκαιη  και ευδαιμονική όπως είναι η Αυστραλιανή.
                Εμείς διακαώς τους ευχόμαστε να επιτύχουν την ανάκαμψη για να τους δώσουμε τα εύσημα της τιμής. Εμείς διακαώς απευχόμαστε την αποτυχία τους για να μη ‘’καμαρώσουμε’’ 153 παράσημα, που δε θα είναι παράσημα  ηρώων αυτή τη φορά.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ