24.1.2019 13:28

Άνθρακας ο θησαυρός του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής Αιγαίου

Αδυνατώ και αλλά και δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο Δήμαρχος Χίου κ. Βουρνούς απώλεσε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και ηθικής έναντι των 200 περίπου οικογενειών συνδημοτών του χαρακτηρίζοντας αυτούς ως «Επιτήδειους» για τον μοναδικό λόγο που εναντιώνονται στα σχέδιά του, της μετατροπής δρόμων σε πεζοδρόμους επιβαρύνοντας κυκλοφοριακά το κέντρο της πόλης της Χίου, επειδή ζητούν την τήρηση των νόμων του κράτους.

Ο πανικός του είναι έκδηλος, αλλά η προσβολή του προς τους συνδημότες του που τον εμπιστεύτηκαν και τον ανέβασαν στο αξίωμα είναι αδικαιολόγητη, αήθης, αισχρή, χυδαία και κατάπτυστη.

Στον λεκτικό κατήφορο του κ. Δημάρχου, ως εκπρόσωπος των αντιδρώντων συμπολιτών μου δεν θα τον ακολουθήσω. Η συμπεριφορά του κρίνεται και καταγράφεται δεόντως. Ο Χιώτικος λαός, προσεχώς, θα τον «ραπίσει» σκληρά με την ψήφο του.

Πολύ σύντομα δε, θα αποκαλυφθεί στο Χιώτικο κοινό, ο εμπαιγμός του κ. Δημάρχου για την καθυστέρηση του έργου που επικαλείται, ο οποίος ήθελε να ξεκινήσει αυτό, παρακάμπτοντας τη νομοθεσία.

Η απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής Αιγαίου που ο κ. Δήμαρχος αναφέρει σε πανηγυρικούς τόνους, αποτελεί «Άνθρακα» για τον ίδιον αφού θέτει σαφείς προϋποθέσεις εγκρίσεων, για τις οποίες εδώ και 9 μήνες προειδοποιούσα.

Παράκληση προς τον κ. Βουρνού να συγκρατήσει λίγο τον εκνευρισμό του και την ψυχραιμία του, γιατί εκτίθεται ολοένα και περισσότερο. Κρίμα!

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ