13.3.2017 9:55

Ανεξίτηλες διαγραμμίσεις και διαβάσεις πεζών

Η στήλη θασυμμετέχει στη νέα εποχή του «πολίτη» με σημειώματα που θα αναφέρονται στα δικαιώματα των πολιτών να επιζήσουν μέσα σε κλίμα αυξημένης ποιότητας ζωής και ασφάλειας και να αναπτυχθούν, στο μέτρο του δυνατού.

Σε μια εποχή που το αύριο είναι απρόβλεπτο, κρίνει (και εργάζεται γι’  αυτό) ότι πρέπει να αναπτυχθούν τοπικές συμμαχίες και συνεργασίες πολιτών –φορέων, αιρετών , αποδήμων και ναυτιλιακών παραγόντων, για να ξανασχεδιασθούν ή να σχεδιασθούν για πρώτη φορά, αντικείμενα που είτε θα διορθώσουν λάθη ή θα δημιουργήσουν καινούργια αντικείμενα,  σωστά, τα οποία θα ανεβάσουν το πολιτιστικό και οικονομικό μας επίπεδο.

Στο εξής θα διορθώνουμε το παρόν και το εγγύς μέλλον και θα προγραμματίζουμε νέες δημιουργικές δράσεις, που, αν προχωρήσουν, θα ωθήσουν τον τόπο σε νέα εποχή, αντάξια του παρελθόντος μας.

Ας ξεκινήσουμε για παράδειγμα από τα απλά και φθηνά, που θα προσδώσουν νέα διάσταση στη μέχρι σήμερα θλιβερή καθημερινότητα, όπως: ανεξίτηλες για (5) πέντε χρόνια(!) διαγραμμίσεις και διαβάσεις πεζών με προδιαγραφές και ανάλογες εγγυήσεις… 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ