13.3.2017 9:55

Ανεξίτηλες διαγραμμίσεις και διαβάσεις πεζών

Η στήλη θασυμμετέχει στη νέα εποχή του «πολίτη» με σημειώματα που θα αναφέρονται στα δικαιώματα των πολιτών να επιζήσουν μέσα σε κλίμα αυξημένης ποιότητας ζωής και ασφάλειας και να αναπτυχθούν, στο μέτρο του δυνατού.

Σε μια εποχή που το αύριο είναι απρόβλεπτο, κρίνει (και εργάζεται γι’  αυτό) ότι πρέπει να αναπτυχθούν τοπικές συμμαχίες και συνεργασίες πολιτών –φορέων, αιρετών , αποδήμων και ναυτιλιακών παραγόντων, για να ξανασχεδιασθούν ή να σχεδιασθούν για πρώτη φορά, αντικείμενα που είτε θα διορθώσουν λάθη ή θα δημιουργήσουν καινούργια αντικείμενα,  σωστά, τα οποία θα ανεβάσουν το πολιτιστικό και οικονομικό μας επίπεδο.

Στο εξής θα διορθώνουμε το παρόν και το εγγύς μέλλον και θα προγραμματίζουμε νέες δημιουργικές δράσεις, που, αν προχωρήσουν, θα ωθήσουν τον τόπο σε νέα εποχή, αντάξια του παρελθόντος μας.

Ας ξεκινήσουμε για παράδειγμα από τα απλά και φθηνά, που θα προσδώσουν νέα διάσταση στη μέχρι σήμερα θλιβερή καθημερινότητα, όπως: ανεξίτηλες για (5) πέντε χρόνια(!) διαγραμμίσεις και διαβάσεις πεζών με προδιαγραφές και ανάλογες εγγυήσεις… 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ