19.11.2012 11:15

Αναμενόμενη… Φορολόγηση αγροτεμαχίων!

Αυτό να δω! Τους έχω ικανούς. Να φορολογήσουν έστω και στην αρχή… με μικρό συντελεστή ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα αγροτεμάχια, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. Αττική – Θεσσαλικό Κάμπο – Τουριστικά Θέρετρα  - Μικρά και Μεγάλα νησιά.
Μα είναι δυνατόν, εδώ στις ανατολικές παραμεθόριες νησιωτικές περιοχές, να φορολογήσουν τα κωλοχώραφα, τα βουνά, τα αγροτεμάχια, τα κακώς κηρυχθέντα αναδασωτέα από ανεγκέφαλους δασάρχες και νομάρχες, που όλα αυτά συναισθηματικά έστω, συνδέουν τον εγγονό με τον πεθαμένο - ίσως - παππού, ή την πόλη με το χωριό ή τον αστό με τον αγρότη, τον εσωτερικό μετανάστη της εικοσαετίας του 1950 – 1070 με τα πάτρια εδάφη. Δεν σκέπτεται κανένας, δεν ντρέπεται κανένας?
Αντί να πούνε, ελάτε να πάρετε για καλλιέργειες κάθε είδους ΔΩΡΕΑΝ δημόσια και κοινοτικά βουνά, πλαγιές, κ.λπ., να ζήσετε, να βοηθήσετε την γεωργική παραγωγή και ανάπτυξη και να σας επιδοτήσουμε κιόλας, έρχονται να φορολογήσουν τι? Τα σχεδόν εγκαταλελειμμένα χωράφια, που σήμερα για να κάνεις κάθε είδους μεταβίβαση θα πληρώσεις συμβόλαιο, υποθηκοφυλακείο, τοπογραφικό, βεβαίωση μηχανικού, τυχόν υπεραξία, θέλεις τουλάχιστον €1.000 και βάλε… και το χωράφι ΔΕΝ θα κάνει τόσα. Ως συνήθως, είναι γύρω στο ένα με ενάμιση στρέμμα σχεδόν τα περισσότερα. Γι’αυτό λέω : ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, αλλά ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ