24.11.2021 17:49

"Άλλο αποφασίσαμε στη ΔΕΥΑΝΧ και άλλο αναγράφηκε στην απόφαση"

Κυρίες ,Κύριοι,

Με την  από  24/11/2021 αίτηση μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ζήτησα αντίγραφο της 378/2021 από 25-8-2021 απόφασης  Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝΧ του οποίου είμαι μέλος ως εκπρόσωπος της ΣυμμαΧίας Αξιών, την οποία και έλαβα αυθημερόν.

Αφορμή στάθηκε η δημοσίευση- καταγγελία της  Ένωσης Καταναλωτών Χίου ότι αποφασίστηκε από την εταιρεία η επιβολή πρόσθετου τιμωρητικού τέλους  ύψους 1€ σε όσους καταναλωτές  δεν επιλέγουν τη λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού σε συνδυασμό με  ηλεκτρονική εξόφληση  αλλά επιμένουν στη λήψη έντυπου λογαριασμού.

Με τεράστια έκπληξη διαπίστωσα ότι  έχει συμπεριληφθεί στην απόφαση η επιβάρυνσης του ενός ευρώ,  ενώ κατά τη συζήτηση στο ΔΣ της ΔΕΥΑΝΧ καταλήξαμε ότι αυτό θα αποφασιστεί σε μελλοντικό χρόνο δηλαδή κατά τη συζήτηση της οικονομικής πολιτικής της εταιρίας για το έτος 2022.

Σας θυμίζω ότι είχα καταθέσει αντιπρόταση περί έκπτωσης 1€ σε όσους επιλέγουν τη λήψη  ηλεκτρονικού λογαριασμού ως επιβράβευση και όχι επιβάρυνση σε όσους επιλέγουν το αντίθετο, ως τιμωρία.Προς τούτο σας καλώ να ανατρέξετε στα ηλεκτρονικά πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου της 25.8.2021.

Με την παρούσα σας δηλώνω ότι  δεν αποδέχομαι το διατακτικό της απόφασης 378/2021. Σας καλώ να την επαναλάβετε εις το ορθόν καθώς επίσης και να συμπεριλάβετε  στα πρακτικά την αντιπρόταση μου την οποία προανέφερα αλλά και τη διαβεβαίωση του προέδρου ότι το θέμα της αύξησης του 1€ ευρώ, το οποίο πρότεινε, θα ετίθετο  ξανά σε επόμενο Δ.Σ κατά τη συζήτηση της τιμολογιακής πολιτικής 2022.

Για άλλη μια φορά άλλα αποφασίζουμε κατά την συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο και άλλα αναγράφονται στις αποφάσεις. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο κος Μυριαγκός σε χθεσινή συνέντευξη του σε τοπικό ΜΜΕ αρνήθηκε την ύπαρξη τέτοιας απόφασης, κατηγορηματικά.

 

Γεώργιος Ισιδώρου Αμέντας

Μέλος στο Δ.Σ της ΔΕΥΑΝ Χίου

Εκ μέρους της Συμμαχίας Αξιών

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ