13.2.2014 11:17

17+1 σχόλια για την έκθεση της Κων/πολης

Αγαπητοί μου Διαμαντή, Δημήτρη, Παντελή.

Στα 17 συν 1 σχόλια με θέμα την έκθεση της Κωνσταντινούπολης επιτρέψτε να προστεθεί ένα ακόμη από άνθρωπο που σας γνωρίζει και τους τρεις και ενδιαφέρεται όσο κι εσείς για την προκοπή του τόπου.

Ξεκινώ από τον Διαμαντή που με την άστοχη αναφορά του για τον Δημήτρη έκανε το πρώτο φάουλ (λάθος) έστω και αν εκ των υστέρων το δικαιολόγησε ως αστείο.

Συνεχίζω με τον Δημήτρη που δίκαιο και τεκμηριωμένα διαμαρτυρήθηκε θυμίζοντας αναφορές του Διαμαντή για την πτωχή απογοητευτικής παρουσία του Δήμου και της Χίου στην Αυστρία.

Επανέρχομαι με το ατόπημα του Διαμαντή να επικαλεσθεί την ιδιότητα του συνεκδότη απέναντι σ’ έναν γνώστη της τουριστικής στρατηγικής που αγωνίζεται να προχωρήσει σωστά και αρθρογραφεί δωρεάν στον «Π».

Αν υπήρχαν σωστά οργανωμένα επιχειρηματικά συμφέροντα για τον τοπικό τουρισμό, συμπολίτες όπως ο Δημήτρης Παππάς, θα είχαν αγκαλιασθεί και αξιοποιηθεί, σε αντίθεση με ότι γίνεται μέχρι σήμερα, ακόμη και με ζημία των ίδιων των τουριστικών επιχειρήσεων που πιθανά δεν το γνωρίζουν.

Γενικότερα απαξιωτικοί και αστήρικτοι χαρακτηρισμοί όπως του Διαμαντή απέναντι σ’ έναν ομοτράπεζό του στο βήμα της τεκμηρίωσης και διαλόγου (όπως ο Δ. Παππάς) πρέπει ακόμα και γι’ αστείο να αποφεύγονται διαφορετικά θα πρέπει να προετοιμαστώ να υποστώ κι εγώ ανάλογη μεταχείριση  από τον Διαμαντή γιατί προσπαθώ να βάλω (χωρίς να το καταφέρνω) τον Δήμαρχο σε σωστή πολιτική ρότα για το συμφέρον του τόπου.

Για τον Παντελή που πήρε τη μπόρα αναίτια, γι’ αυτό και σωστά διαμαρτυρήθηκε, συστήνω όπως και στους άλλους δύο να μου επιτρέψουν να τους κεράσω έναν καφέ το πρωί του Σαββάτου για να διαλυθεί το κουβάρι που δημιουργήθηκε.

 

Φιλικά

Δήμης Μυλωνάδης

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ