13.4.2012 18:38

Μόδα τα πεζο… καφέ

Το δρόμο άνοιξε πριν από χρόνια το Απλώ για να ακολουθήσει αμέσως μετά το Ρόδι, η Αλκυώνη και πλέον το ένα μετά το άλλο τα καφέ, πέριξ της Απλωταριάς να βγάζουν τραπεζάκια στους πεζόδρομους.
Η συνταγή είχε εφαρμοστεί με επιτυχία στην Αθήνα και ήρθε πλέον και στη Χίο για να καλύψει ένα κενό που ομολογουμένως υπήρχε. Ένας καφές στα γρήγορα, ένα επαγγελματικό ραντεβού, ή ένα break από τη δουλειά δε θα έβρισκε καλύτερη αποδοχή από ότι στην πόλη μας.
Τελευταίο, πριν από λίγες μέρες άνοιξε το Fresh corner στη γωνία Απλωταριάς και Αλ. Παχνού με καφέ, παγωτό και γρήγορα σνακς.
Κι επειδή ο Χιώτης ότι βλέπει κα΄νει καλό είναι να υπάρχει κι ένα μέτρο τόσο στον αριθμό αυτού του είδους των καταστημάτων όσο και στο χώρο που καταλαμβάνουν στους πεζόδρομους. Μη φτάσουμε στο άλλο άκρο και δεν μπορούμε να περπατήσουμε στους πεζόδρομους!
 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ