8.4.2015 20:28

Ζητείται όχημα

Μια τροχαία περιπέτεια δοκίμασε το περασμένο Σαββατοκύριακο το μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Λαβατσής. Διερχόμενος με το όχημα του πίσω από το «Χανδρής», αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός παραβίασε την προτεραιότητα και καρφώθηκε πάνω στο δικό του. Ευτυχώς και το παιδί του και ο ίδιος ο Δημήτρης δεν τραυματίστηκαν σοβαρά και μόνη απώλεια έμεινε το αυτοκίνητο, που μάλλον δεν είναι για να ξαναβγεί στους δρόμους.

Τώρα αυτό είναι το πρόβλημα του Δημήτρη. Αναζητεί μεταχειρισμένο και χαμηλού κόστους όχημα για να ανεβοκατεβαίνει από το Βασιλειώνικο. Ιδιαιτέρως δε επιμένει στην προσιτή τιμή, καθώς η ζωή και τα οικονομικά του Δημήτρη δεν άλλαξαν από τον διακαή πόθο του να δει στην εξουσία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε είναι από εκείνους που θα δουν την τσέπη τους να φουντώνει ξαφνικά από τυχόν αντιμισθία. Πολύ προσγειωμένα ισχυρίζεται ότι, ακόμα και να του προταθεί, δεν πρόκειται να αναλάβει κάποιο διοικητικό πόστο. Διαχειριστικές εμπειρίες δεν διαθέτει, οπότε ούτε και ανάλογες απαιτήσεις. Σωστός! 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ