24.9.2018 13:10

Ζεσταίνει τις μηχανές ο Νότης Μηταράκης

Σε κατάσταση εκλογικής εγρήγορσης βρίσκεται πια το πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη. Ο βουλευτής εκτιμά ότι η ΔΕΘ του χάρισε και προσωπικούς πόντους, καθώς υπήρξε εισηγητής στο ασφαλιστικό, σε ένα από τα θέματα που σήκωσε ψηλά στην ατζέντα του ο Κυρ. Μητσοτάκης. Και τώρα επιστροφή … στο σπίτι.

Μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να διακινηθεί έντυπο με τις προγραμματικές θέσεις του για το νομό και σε δυο βδομάδες από τώρα αρχίζει ο … μαραθώνιος. Ο Ν. Μηταράκης είναι αποφασισμένος να ανοίξει ουσιαστική συζήτηση ο ίδιος προσωπικά με έναν προς έναν τους κατοίκους του νησιού, να τους δώσει τη δυνατότητα να του πουν όσα σκέπτονται για το μέλλον του τόπου κι όσα επιθυμούν από μια κυβέρνηση της Ν.Δ.. Το πρόγραμμα των περιοδειών του ήδη διαρθρώνεται και μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο τρόπος και το ακριβές  χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ