Παραπολιτικά

2/10/13 18:04

τελ. ενημ.: 2/10/13 18:04

Υποστηρίζει ότι παρανοήθηκε

Δεν μπορούσα να φανταστώ προ ημερών τις αντιδράσεις, όταν δημοσιοποιούσα τις απόψεις πρώην στελέχους της ΝΟΔΕ Χίου σε στιχομυθία μας, σύμφωνα με τις οποίες θα ενισχύσει το ψηφοδέλτιο Ξενάκη στις δημοτικές εκλογές ή εναλλακτικά, αν ο Γιάννης δεν είναι υποψήφιος, θα ενσωματωθεί σε εκείνο του Πολύδωρου.

Ο επιχειρούμενος εκ μέρους μου παραλληλισμός έδωσε τροφή σε πλούσιο παρασκήνιο κι υποχρέωσε το «γαλάζιο» στέλεχος σε νέες διευκρινήσεις. «Δεν ταυτίζω τον Ξενάκη με το Λαμπρινούδη. Προφανώς υπάρχει μεταξύ τους πεντακάθαρη διαφορά. Αν σκέφτομαι διλημματικά μεταξύ των δυο δεν είναι γιατί τους ταυτίζω. Εννοώ καθαρά ότι η ΝΔ δε θα πρέπει να επαναλάβει λάθη του παρελθόντος. Να στηρίξει δηλαδή υποψηφιότητες προσώπων που την έχουν πληγώσει ή με τις συμπεριφορές τους και τους εκβιασμούς τους  ή με τον τρόπο που άσκησαν διοίκηση. Στην περίπτωση αυτή και με δεδομένο ότι όλοι κινούμαστε πιο απελευθερωμένα απέναντι από τα κόμματα, για να πολεμήσω όσα της τρώνε ακόμα το σώμα, ναι θα ενισχύσω τον Πολύδωρο, τη δουλειά του οποίου δεν τη βρίσκω μέχρι σήμερα αρνητική», έσπευσε να διευκρινίσει.

Φαντάζομαι αφού δέχθηκε κρεσέντο σχολίων, καθώς το όνομα του δεν γράφτηκε, για τους μυημένους στην πολιτική όμως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Ωχ, τώρα ενέχει ο κίνδυνος να τα ακούσει ένα χεράκι από το Βρουλή… Τι ήθελε κι άνοιξε το στόμα του…  

Σχόλια άρθρου: 0