13.1.2017 10:53

Υπάρχει ζωή πέραν του μεταναστευτικού;

Ακράδαντα ναι πιστεύει ο δήμαρχος Χίου και έχει βαλθεί με το επιτελείο του να λύσουν τη συγκεκριμένη εξίσωση. Στη δημοτική αρχή συνολικά - και προσωπικά ο δήμαρχος ιδιαιτέρως - εκτιμούν ότι, με τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις της, η δημοτική μηχανή παράγει πολλαπλάσιο αποτέλεσμα συγκριτικά με περασμένες περιόδους.

Βλέπουν συν τω χρόνω να μπαίνει τάξη στην … προαιώνια αταξία τομέων του Δήμου, να νοικοκυρεύονται τα οικονομικά δεδομένα πολλών οργανισμών και να ανοίγει η δημόσια συζήτηση για τη μορφή των αναγκαίων υποδομών για τον τόπο με πρώτη και καλύτερη την περίπτωση του λιμένα.

Τα πάντα, φυσικά – και αυτονόητα -, βρίσκονται υπό τη σκέπη του προσφυγικού, κατά τη δημοτική αρχή κρύβοντας την υπόλοιπη συζήτηση που οφείλεται να γίνει για το μέλλον και την προοπτική του τόπου.

Στόχος, όπως τουλάχιστον τον προσδιορίζουν στελέχη κοντά στο Μαν. Βουρνού, είναι να εντοπιστεί η μεθοδολογία να εμπλουτιστεί η δημόσια συζήτηση, να σταματήσει η μονομερής τροφοδοσία της από την καθημερινότητα του προσφυγικού. Μάλλον η δυσκολότερη αποστολή από όσες έχει αναλάβει… 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ