1.9.2014 17:12

Υπάρχει «μετά θάνατον» ζωή;

ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ ΜΑΣ»

Ένα από τα πιο πιεστικά μετεκλογικά ερωτήματα είναι αν ο συνδυασμός «Όλοι μαζί για τη Χίο μας», όπως διαμορφώθηκε εδώ και μια δωδεκαετία, έχει δυνατότητες επιβίωσης έπειτα από την ήττα του.
Σχεδόν όλοι μοιάζουν να συμφωνούν πως στην αυτοδιοικητική πορεία Λαμπρινούδη μπήκε τελεία (και παύλα;) και μόνο μια συγκλονιστική ανατροπή θα αλλάξει τα δεδομένα. Το προσωποπαγές μοντέλο λειτουργίας της παράταξης και η απουσία οργάνων δεν έχει επιτρέψει ως σήμερα την επίσημη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, μα ούτε δίνει τόνο αισιοδοξίας ότι υπάρχει … μετά θάνατον ζωή στο συνδυασμό, ζωή δηλαδή και μετά την εκλογική ήττα.
Η λογική της συνέχειας θα έδινε τον πρώτο λόγο στον πρώτο τη τάξει εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο, στην περίπτωση μας το Μιχ. Κοντούδη, με την αλματώδη μάλιστα αύξηση της προσωπικής του δύναμης. Ωστόσο η ατομοκεντρική λειτουργία και του ίδιου κατά την περίοδο των εκλογών, μάζεψε ουκ ολίγα σύννεφα στις σχέσεις του με τους εκλεγμένους και μη συναδέλφους του, με αποτέλεσμα ο Μιχάλης να μην … δικαιούται να κάνει όνειρα διαδοχής, απ’ τη στιγμή που και οι σχέσεις του με τον ίδιο το Λαμπρινούδη έχουν από καιρό ραγίσει.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ