23.11.2017 11:49

Ξεμυτίζει κι η Ελπίδα

Είχε καιρό να την πάρει το μάτι μας σε τόσο δημόσια εμφάνιση. Η αποχώρηση της από την ενεργό πολιτική δράση την είχε … καταχωνιάσει στο συμβολαιογραφείο της. Το θέμα του Φ.Π.Α. φαίνεται ότι αποτέλεσε και για την πρώην υπουργό τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για να εκδηλωθεί και με αυτοπρόσωπη πια παρουσία η απόφαση της να δημοσιοποιεί τις θέσεις της.

Αποφεύγοντας τις πολιτικές κουστωδίες του παρελθόντος, η Ελπ. Τσουρή παρακολούθησε ως … απλή θνητή την κινητοποίηση, έδειξε να απολαμβάνει τη σταδιακή της … επανένταξη στο αγωνιστικό γίγνεσθαι και δεν αποκλείεται να το εξέλαβε ως … πρεμιέρα και για επόμενες παρουσίες. Άλλωστε δεν την πήραν και τα χρόνια, ούτε όσοι την ξέρουν κάπως καλύτερα είναι απόλυτα βέβαιοι ότι κάπου στην άκρη του μυαλού της δεν έχει την επιστροφή στη δημόσια ζωή. Όλα αυτά φυσικά δεν συνάγονται εκ του ασφαλούς από μια και μόνη παρουσία. Λογικά θα πρέπει να υπάρξει αλληλουχία ενδείξεων για να μας οδηγήσουν στην απόδειξη. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ