29.3.2016 16:39

Τους βγήκε από τα … δεξιά

Βιάστηκαν να επικρίνουν ορισμένοι την απόφαση του Ανδρ. Μιχαηλίδη να παραστεί στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στις εκδηλώσεις που έγιναν στα Καρδάμυλα. Οι κακεντρεχείς συνδύασαν την επιλογή με την κοινωνική πίεση που νοιώθουν οι κυβερνητικοί βουλευτές κάθε που έρχονται σε απευθείας επαφή με την κοινωνία και τα διευρυμένα της στρώματα.

Ο Ανδρ. Μιχαηλίδης όμως το είχε τάξει στους Καρδαμυλίτες και δεν αποκλείεται να τον δούμε να επαναλαμβάνει τη συμβολική παρουσία του σε εθνικές επετείους και σε άλλα κεφαλοχώρια του νησιού.

Τα κυριότερο ήταν πως το καταχάρηκαν οι ίδιοι οι Καρδαμυλίτες. Ανεξαρτήτου κομματικής προέλευσης είχαν να το λένε ότι για πρώτη φορά εν ενεργεία βουλευτής τίμησε το χωριό τους σε μια τόσο σημαντική ημέρα. Ακόμα και από … σημαιοφόρους της Δεξιάς, σαν τους Β. Μελιτζάνη και Παν. Παππή, η κίνηση του Ανδρέα σχολιάστηκε ευμενέστατα και με τη ζεστή συντροφιά που του παρείχαν του απέδειξαν ότι είναι καλοδεχούμενος στα Καρδάμυλα κι ας μην συμφωνούν καλά και σώνει με την κυβέρνηση που εκπροσωπεί. Ήταν τόση η χαρά των Καρδαμυλιτών απ’ την βουλευτική τιμή, που τον έβαλαν δυο φορές να καταθέσει στεφάνι! 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ