22.2.2017 11:39

Τότε, δεν ζητούσαν καταστατικά νομιμοποίησης…

Εντόπισε τον ταραχοποιό η Διαπαραταξιακή Επιτροπή για το προσφυγικό. Θα δει τους πάντες, εκτός από εκείνους που άνοιξαν τα μάτια στο Δήμο και στο τέλος – τέλος υιοθέτησε αυτούσια τις θέσεις τους.

Το μαύρο πρόβατο για τους αιρετούς του Δήμου ακούει στο όνομα Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα. Τώρα ανακάλυψαν ότι δεν διαθέτει θεσμική ιδιότητα. Όταν η μαζική συμμετοχή του κόσμου της Χίου αποκάλυπτε τα μαύρα μεσάνυχτα σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου, οι περισσότεροι ήξεραν να σπεύσουν στη διαδήλωση που διοργάνωσε. Τότε δεν ενοχλούνταν από την καταστατική έλλειψη.

Όταν το Δημοτικό Συμβούλιο, με ευρεία πλειοψηφία, υιοθετούσε αυτούσιο το διεκδικητικό πλαίσιο της Παγχιακής, ήταν επίσης όλα καλώς καμωμένα. Ούτε τότε ενόχλησε η απουσία καταστατικού.

Όταν δημοτικοί σύμβουλοι παρίστανται στις εκδηλώσεις της Παγχιακής, ούτε τότε ενοχλούνταν.

Ποιος ο λόγος της σημερινής υποκρισίας; Θα ‘ταν καλύτερο να εξηγηθεί από τα ίδια τα μέλη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής. Εμείς, ο απλός κοσμάκης, τον νοιώθουμε: κάνουν σαν το μικρό παιδί που βλέπει ότι η προσοχή των άλλων είναι αλλού πια στραμμένη κι όχι πάνω του.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ