23.4.2014 17:41

Τον κέρδισε η θεματική ενασχόληση

Το έχω επισημάνει πολλάκις. Ο Κ. Μούνδρος δεν μετέχει κάπου αν δεν το γουστάρει. Έζησε από κοντά τη λειτουργία των χωρικών αντιδημαρχιών, στα πρώτα τους βήματα μάλιστα, και διαπίστωσε ότι ως μοντέλο διοίκησης δεν έχει σοβαρές πιθανότητες να αντέξει στο χρόνο. Ήταν από εκείνους που επέμειναν στον  Πολύδωρο να δεσμευτεί για μια πιο θεματική λειτουργία στην επόμενη του θητεία και τώρα που αισθάνεται ότι ο δήμαρχος προς τα εκεί κλείνει πήρε την απόφαση να είναι εκ νέου υποψήφιος.
Με μια ουσιαστική διαφορά. Εγκαταλείπει τη Δημοτική Ενότητα Ομηρούπολης για τη Δημοτική Ενότητα Χίου.
Με το Βροντάδο συνεχίζει να έχει ψύχωση, κρίνει όμως ότι υπηρετεί τον τόπο του όταν τον βοηθήσει να αντιληφθεί πως ελάχιστα βοηθά της εξέλιξη του η διατήρηση του χωρικού σχεδιασμού του «Καποδίστρια», όταν έχουμε μεταβεί στην εποχή «Καλλικράτη». Κι επειδή θα έμοιαζε με αγνωμοσύνη εκ μέρους του να αρνηθεί μια νέα χωρική αντιδημαρχεία σε μια πιθανή επόμενη θητεία, νοιώθει ότι αποδεσμεύεται από την υποχρέωση της στο ευρύτερο ψηφοδέλτιο της Χίου.
Δεν κρύβει ότι γοητεύτηκε από την επαφή του με το τουριστικό αντικείμενο την τελευταία διετία, ούτε ότι επιθυμία του θα ήταν να γίνει ο συνδετικός κρίκος του εμπορικού κόσμου με τη δημοτική αρχή. Και πέφτει στο … λάκκο των λεόντων, με τον εντονότερο εκλογικό ανταγωνισμό, αναβαπτισμένος με διάθεση. Τρίβει τα χέρια του από την εξέλιξη ο Πολύδωρος, όπως αντιλαμβάνεστε.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ