25.2.2019 12:30

Το ρίσκο του Πολύδωρου Λαμπρινούδη

Πάγια τακτική όσων διεκδικούσαν την εκλογή τους στα βουλευτικά έδρανα, χρόνια τώρα, ήταν να «κλαδεύουν» τους επικίνδυνους συνυποψηφίους τους, περισσότερο ίσως από τους υποψηφίους των άλλων, ανταγωνιστικών κομμάτων.

Στο ΚΙΝΑΛ ο Πολύδωρος χαράσσει νέα στρατηγική. Η εκλογική διαφορά της περασμένης εθνικής αναμέτρησης κάνει τον πρώην δήμαρχο να εκτιμά ότι πρώτιστος στόχος είναι η κατάκτηση της έδρας. Για να συμβεί αυτό πρέπει ταυτόχρονα να καταγραφεί πολιτική φθορά του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί μας, μάλλον δεδομένη σε όλο το Βόρειο Αιγαίο με την πολιτική του, και συνάμα σημαντική αύξηση των ποσοστών του ΚΙΝΑΛ εκτός από πολιτικές και με … προσωπικές ψήφους.

Αυτή την ώρα, με επίσημη ανακοίνωση, ο Λαμπρινούδης παίζει μόνος του στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ. Ο Τριαντάφυλλος τράβηξε οριστικά για … άλλες δημοτικές πολιτείες, οπότε ο Πολύδωρος πιέζει για την ενίσχυση του ψηφοδελτίου με προσωπικότητες σαν τον Κ. Γανιάρη ή το Ν. Τσιλίμη. Αναλαμβάνοντας φυσικά και το ρίσκο που συνεπάγεται η επιλογή του. Να κερδηθεί, δηλαδή, η έδρα αλλά να καταλήξει σε μη Λαμπρινουδικά χέρια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ