28.8.2017 12:38

Τίποτα δεν θα προκαλέσει ο ίδιος

Τροφή στη σεναριολογία άδικα έδωσε η διαρροή της πληροφορίας ότι ο Κ. Μουσουρούλης τσούγκρισε ένα ποτηράκι με φίλους του στο επισκευασμένο πατρογονικό στην Πισπιλούντα. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο το σύστημα αυτοοργανώθηκε και στα μέσα του Αυγούστου στο μακρινό χωριό της Αμανής βρέθηκαν γνώριμοι και φίλοι, άλλοι έχοντας επαφή με την πολιτική ζωή κι άλλοι όχι.

Γ. Μαλαφής, Β. Μελιτζάνης, Πρ. Μανωλάκης, Χρ. Καραχάλιος, Ηλ. Παπαδόπουλος, Παντ. Καμπούρης, Στ. Νέος, Κ. Ρυμικής και φυσικά ο έχων το γενικό πρόσταγμα Θοδ. Γκλώτσος ήταν ορισμένα μόνο από τα πρόσωπα στις παρυφές της πολιτικής που ... μυρίστηκαν τη σύναξη και έδωσαν το παρόν. Θύμα της ... μια κατσίκα, μαγειρεμένη τόσο καλά από το Ν. Αγραφιώτη, που δεν έμεινε κοκαλάκι.

Αν πάντως όσοι πήγαν στην Πισπιλούντα πρόσμεναν πολιτικά μηνύματα, μάλλον ατύχησαν. Ο Μουσουρούλης ήταν πιο χαλαρός από ποτέ και σε όλους έδωσε την εντύπωση ότι τίποτα δεν θα προκαλέσει ο ίδιος ως προς την επιστροφή του στην ενεργό 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ