17.3.2017 16:18

Τη … σημαία να την υποστηρίζεις

Σημαία στην κριτική που ασκούν στην περιφερειάρχη έχουν κάνει οι αντιπολιτεύσεις την απόφαση οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου να γίνονται με τηλεδιάσκεψη. Το … χτυπάει ουκ ολίγες φορές ο Ν. Γιακαλής ότι κατ’ αυτό τον τρόπο αποδυναμώνεται ο θεσμός, χάνεται η δυνατότητα ανάπτυξης ζωηρού διαλόγου.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και η κριτική που ασκεί ο Στρ. Κόρακας. Θεωρεί ότι η οικονομία πόρων από τα μεταφορικά κόστη των συμβούλων είναι υποδεέστερη της διαμόρφωσης ενός πνεύματος συνοχής για το ανώτερο συλλογικό περιφερειακό όργανο. Κάτι τους χαλάει στις εξ’ αποστάσεως συνεδρίες, που είναι, εδώ που τα λέμε, πληκτικές.

Έλα, όμως που η πρακτική δικαιώνει την Χριστιάνα; Στην, εννοείται, θεσμικά πιο σημαντική συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου οι παρόντες ίσα – ίσα σχημάτιζαν απαρτία. Και οι περισσότερες απουσίες γράφτηκαν σε συμβούλους των αντιπολιτεύσεων. Γκρινιάζουν μεν, δεν παρίστανται δε. Ταιριάζει; Δεν ταιριάζει… 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ