27.7.2017 12:33

Τι το ήθελε;

Εγώ πάντως τον είχα προειδοποιήσει. Όταν είσαι ψηλά, εν προκειμένω κομματικός άρχων σε όλη την επικράτεια του νομού Χίου, δεν μπαίνεις στη δοκιμασία να ζητάς αυτεπιβεβαίωση σε αξιώματα μικρότερου βεληνεκούς. Μόνο ζημιά έχεις να πάθεις.

Ο Φρ. Σέργης δεν άκουσε την έντυπη προτροπή μου. Υπερίσχυσε το ... εμπορικό πάθος του και η πεποίθηση του ότι έχει ο ίδιος την υποχρέωση να στηρίξει το εμπορικό συνδικαλιστικό κίνημα, το οποίο τον ανέδειξε.

Τελικά, από όσο φάνηκε, είχαν διαφορετική άποψη οι συνάδελφοι του. Το προσωπικό του αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο κι, όπως αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής, τούτο έχει επιπτώσεις και στην συνολική πολιτική του εικόνα. Γιατί τη ζημιά δεν την έπαθε πια ο Φραγκίσκος – σκέτος, την έπαθε ο Φραγκ. Σέργης, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ. Ας είναι τούτο ένα πρώτο μάθημα προσγείωσης, γιατί είναι πιθανόν να ακολουθήσουν κι άλλα σε μεγαλύτερη κλίμακα.

............................................................................................................................................

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ