27.7.2017 12:33

Τι το ήθελε;

Εγώ πάντως τον είχα προειδοποιήσει. Όταν είσαι ψηλά, εν προκειμένω κομματικός άρχων σε όλη την επικράτεια του νομού Χίου, δεν μπαίνεις στη δοκιμασία να ζητάς αυτεπιβεβαίωση σε αξιώματα μικρότερου βεληνεκούς. Μόνο ζημιά έχεις να πάθεις.

Ο Φρ. Σέργης δεν άκουσε την έντυπη προτροπή μου. Υπερίσχυσε το ... εμπορικό πάθος του και η πεποίθηση του ότι έχει ο ίδιος την υποχρέωση να στηρίξει το εμπορικό συνδικαλιστικό κίνημα, το οποίο τον ανέδειξε.

Τελικά, από όσο φάνηκε, είχαν διαφορετική άποψη οι συνάδελφοι του. Το προσωπικό του αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο κι, όπως αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής, τούτο έχει επιπτώσεις και στην συνολική πολιτική του εικόνα. Γιατί τη ζημιά δεν την έπαθε πια ο Φραγκίσκος – σκέτος, την έπαθε ο Φραγκ. Σέργης, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ. Ας είναι τούτο ένα πρώτο μάθημα προσγείωσης, γιατί είναι πιθανόν να ακολουθήσουν κι άλλα σε μεγαλύτερη κλίμακα.

............................................................................................................................................

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ